19/F szűz vagyok, mostantól próbálkozzak a fiatalabbaknál kihasználva naivitásukat?
A fiatalabb csajok egyáltalán nem naívak, mivel fiatalon elvesztik a szüzességüket. Aki annyira fiatal, hogy naív, az már büntetőjogi kategória. Inkább arra figyelj, hogy ne tudják meg a csajok, hogy szűz vagy. Lökik a dumát, hogy kedves, figyelmes férfiak így meg úgy, de valójában a jó partira hajtanak, aminek egyenesen ellentmond, ha másnak még nem kellettél.
Ne tudják meg, hogy szűz vagy, akkor nem lesz gond.
...igy van! Varj csak 30 eves korodig, hatha akkor majd megtortenik!
Ne hulyitsetek mar! Ha most nem szerez tapasztalatot, sose fog.
Kedves Kérdező!
1. Miért kéne elsietni, éretlenül- az elsőt?? Ez nem olimpia, hogy rohanni kellene...
2. A "kihasználom a naivitásukat" egyáltalán nem szimpatikus és nem becsületes - szerintem...
3. Talán jobb lenne megvárni, amíg valódi érzelmekkel rendelkezel, ha megszeretsz valakit.
Szia Kérdező!
Én nem igazán akarom elolvasni, mások mit írtak, mert befolyásolná a véleményem, szóval bocsi, ha ismétlek.
Szerintem igenis próbálkozhatsz fiatalabb lányoknál, és nem kell őket rögtön elítélni, hogy tök idegesítőek, meg egyebek. Én 15 éves lány vagyok, és igenis vagyunk olyanok, akikkel jól össze lehet jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!