Nem élvezem az önkielégítést, miért? (fiú vagyok)
Már egy jó ideje nem élvezem az önkielégítést,csupán az orgazmus pillanatában van egy halovány érzés,de egyébként semmi élvezetem nem lelem már benne egy pár hónapja,mitől lehet ez?!Ja és nincs barátnőm!
Ja és szoktam fantáziálni,még mielőtt valaki ezzel jönne!
Ha egy lány csinálná akkor nem panaszkodnál :)
Nem égtél ki csak meguntad a markodat :)
Legjobb korban vagy pedig :D
Csináld másképp mint eddig... 10éve rejszolok és nem emlékszek olyanra hogy meguntam volna/nem lett volna jó.
Persze voltak minimumok és maximumok, de 2hónapos "nem élvezem" periódus soha nemvolt.
Fantáziálj, találj ki olyan szituációkat amik a valóságban nem valósulnának meg.
Akkor aztán kombinálni is lehet felnőttfilmmel, erotikus témájú képekkel, anyagokkal stb. Akár van barátnőd, akár nincs vehetsz maszturbátort is, nekem van néhány, odavágnak xd: Van egy egyedi recept alapján készített cucc, az 4-5× élvezetet ad igaz jobbára kilövéskor a sima kezeshez képest, van is tőle lazulás félóráig... de olyan is van ami végig jó, őrületbe kerget, ejakuláláskor pedig megszédülhetsz... :D Számos kombináció van, sokszor nem is tudom melyiket válasszam, válogatnom kell ...
Lényeges továbbá hogy ne rohanj, szánj kellő időt mert ha sietsz és már ipari szinten csinálod akkor egyértelműen rosszabb lesz, mind1 mivel csinálod. Még egy tipp, változtass időpontot ne mindig ugyanakkor verd, tapasztalatom szerint, délelőtti órákban főleg 9óra környékén is elemében a bré, olvastam olyat is hogy igazából ez az ideális időzóna, mert friss és üde vagy, nem délután/este amikor már fáradtabb :)
Természetesen lehet délután is, csak ugyanaz a maszti reggel jobb mint délután, ezt tudd^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!