Egy 15 éves csaj vok! Miért zavarja a pasikat hogy szűz vok?
sziasztok
egy pasi se szeretne velem összejönni mert zavarja a szüzességem!!!ez miért???
15 éves vagy, nem kell még szexelned, rá érsz vele
olyan pasival ne gyere össze, aki ilyen földiparaszt, sz@rd le őket és hidd el találsz majd egy rendes srácot is :)
Nem tisztázuk le hogy ki az ki nem!!!
Hanem arra kerülne a sor és közli hogy neki így nem fasza hogy az vok még :S
ki az a hülye aki képes egy csajt lerázni, csak azért mert szűz? ja, hogy akkor valszeg várni kell meg ilyenek? na és? a legcsodálatosabb dolog lehet a világon szűz csajjal szexelni, és nekem sajnos ebben nem volt részem, és ezért akadok ki az ilyen gyökerektől... én inkább várnék (szinte) bármennyit, nem hogy leráznám... nevetséges...
23F
Azért zavarhatja őket, hogy majd elmondhassák magukról: ők már egy tapasztalt csajjal vannak együtt.
Én is azt mondom, ráérsz még elveszíteni.
Ha vki nagyon vágyik szexuális élményre, akkor pettingeljen. (Bár a mai világban nagyon korán kezdik a fiatalak - szinte még gyerekek - a szexet). Kell pár év, mire kiismeri magát (és a másik nemet) az ember ilyen téren. Legyél határozott és büszke, hogy Te nem fekszel le bárkivel, és bármikor. Testileg is fejlődsz még.
Szerintem 15 évesen ez még egyáltalán nem ciki, sőt normális!
Előtte nem is valami kellemes élmény
Úgyhogy ne aggódj
És ha a pasit csak az érdekli, akkor szakíts vele
Csak félnek a feladattól.
Egy szűz lányhoz több ügyesség kell meg türelem, ők meg bénák ehhez nyilván, vagy még ők is szüzek, csak ciki lenne bevallani.
Kezdj idősebbekkel, komolyabbakkal!
18-20 körül.
tegnap 02:55
Látszik hogy nem voltál még szűzzel..
A legcsodálatosabb dolog?
Hát nem az. Olyan mintha akkor csinálnád amikor megvan neki de ez csak az egyik fele.
Sokkal érzékenyebbek, fájhat nekik úh lehet hogy sem te sem ő az egészből nem élvez majd semmit.
Gyakran egy jó nagy bőgés a vége a dolognak főleg a csaj részéről, mert mindkettő annyira jól akarja csinálni, hogy összevissza barmolnak és eroltetnek mindent..
Józanon nem szerencsés ebbe a feladatba belevágni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!