Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 2 hónap után lefeküdjek a...

2 hónap után lefeküdjek a barátommal? (lent)

Figyelt kérdés
17 éves szűz lány vagyok, a barátom 25 éves. Én nagyon szeretem őt, és úgy érzem ő is engem. Pettingeltünk is már. Amikor vele vagyok nagyon kívánom. Szerintetek korai lenne még lefeküdni vele?
2010. szept. 6. 20:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kedves 20:58-as..

igen, köztetek 1 év különbség volt, de itt 8 évről van szó

az azért mégse ugyanaz

Szerintem inkább 1 korodhoz megfelelő fiút kéne keresned, mert ő már 25 éves felnőtt férfi, aki lassan családot, gyereket akar majd

De te erre még nem leszel felkészülve.

Gondolom még tanulsz, és kétlem, hogy miatta otthagynád mondjuk majd az egyetemet, v feladnád érte az életed, csak hogy neki jólegyen.

És szerintem még nem vagy felkészülve a szexre sem, mivel mások véleményére vagy kíváncsi. Ha igazán akarnád, akkor nem gondolkodnál rajta. :)

2010. szept. 6. 21:13
 12/21 Szesze ***** válasza:
Csak akkor ha biztos vagy benne, hogy o is nagyon szeret...es vedd figyelembe hogy a pasik barmire kepesek a szexert egy csajjal...a te dontesed, csak ugy csinald h ne band meg...
2010. szept. 6. 21:15
 13/21 anonim válasza:
Kedves 21:13-as Mutass nekem egy egészséges 25 éves férfit aki gyereket akar! (Gondolom a semmire, mert 20-25 évesen nem igen van az emberfiának semmije a ruháján kívül:)
2010. szept. 6. 21:19
 14/21 anonim ***** válasza:
25%

Annyiszor hallom ezt a kiskorúzást.

Ha tisztában lennél a büntető törvénykönyv egy két tételével meg jegyeznéd hogy 14-18-ig FIATALKORÚ.

Amúgy 18 alatti lánnyal én sosem kezdtem, nem lehet komolyan venni őket.

(18 F)

2010. szept. 6. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:

17 éves lány vagy?

Volt már kapcsolatod más fiúval is, vagy ő az első komoly barátod?

Mert ha igen, akkor még sok tapasztalnivalód van.

Nem kéne már 2 hónap után megtörténnie a dolognak, kicsit várjatok még.

És ha később is jól megvagytok együtt és úgy érzitek, hogy meg kell történnie, akkor meg is fog.

És nem kell rákészülni és eltervezni, hogy mikor és hol, csak úgy jön majd magától.

De szerintem még várnotok kéne vele egy kicsit.

Remélem sokáig együttlesztek még és nem hagy ott, miután megvoltál neki.

2010. szept. 6. 21:53
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ő az első komoly. :)
2010. szept. 6. 23:27
 17/21 anonim ***** válasza:
18 éves korodig kibírjátok. Ha szeret, akkor vár, ha nem szeret, akkor otthagy, de jobb is.
2010. szept. 7. 04:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Manapság a férfiak kb. 3/4-e tisztességtelen és csak a "menetre" megy, jobb lesz vigyáznod...
2010. szept. 7. 04:20
 19/21 anonim ***** válasza:

ha te úgy érzed, hogy szereted, kívánod, és lefeküdnél vele

akkor tedd meg :) mi nem mondhatjuk meg.

és ha ő is szeret:) miért ne ?

nem feltétlenül hagy el az összes, egy alkalom után...

és ha már várt 2 hónapot.

de ő hogy áll a dologhoz? ha úgy érzed még 2-t tudna rád várni..akkor lefeküdhetsz vele simán mostis:)

2010. szept. 9. 21:49
 20/21 anonim válasza:
Ha felmerült benned ez a kérdés....akkor ez azt jelenti, hogy te még nem akarod. Ő akarja , ő szeretné , nem te. Te meg félsz, ha nem teszed meg elveszíted, meg az is benne van, hogy a pasik "megoldásként "tekintenek a sexre. Pedig a sex semmire sem megoldás. Én 23 évesen feküdtem le a 24 éves pasimmal . Szűz voltam . 3 és fél hónap után. Miatta kezdtem el fogamz. gátlót szedni. Miután lefeküdtünk, és a sex nem váltotta meg őt, nem is láttam többet. Én megbántam ...
2010. szept. 10. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!