Van olyan csinos lány, aki még 18 évesen is szűz?
Figyelt kérdés
Nem a molett 18 évesekre gondolok itt, mert náluk gátlások miatt is lehet ez a helyzet, hanem akikre tényleg azt mondják a férfiak, hogy csinosak, és nem hinné róluk senki, hogy szüzek még.
Erre lennék kíváncsi, mert szerintem nem sok van :)
Üdv.
2010. szept. 6. 10:52
12/38 anonim válasza:
Rólam pl. nem gondolták volna, hogy szűz vagyok, ha mondtam is valakinek, meglepődött. Egyébként idén nyáron vesztettem el, 18 és fél évesen. :)
13/38 anonim válasza:
éN MÉG 23 ÉVESEN IS AZ VOLTAM ÉS MOST 25 VAGYOK, DE NEM BÁNNÁM HA MÉG MINDIG AZ LENNÉK, MERT SAJNOS AKI ELVETTE NEM ÉRDEMELTE MEG.....GONDOLT EZT VÉGIG A SAJÁT ÉLETEDEN
14/38 anonim válasza:
"AKI ELVETTE NEM ÉRDEMELTE MEG...": elveszett ember az, aki így áll hozzá az élethez :)
16/38 A kérdező kommentje:
Örülök, mert én egy 21 éves fiú vagyok, és még szűz, de akkor van esélyem találni egy hasonló lányt, mint én, és aki még szép is ráadásul ;) Persze tudom, hogy nem csak az számít! Viszont akkor nem kell még feladnom, bár nem is akartam :P De én sem érzem gáznak a helyzetet.
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 6. 21:05
17/38 anonim válasza:
nem egoból mondom,de szép vagyok,és szűz de azért vagyok még szűz mert "bulizos parasztoknak" nem fogom odadni a szüzességem:)
20/38 anonim válasza:
Bőven van ilyen. Én is 25 éves szűz voltam:)
és én is szeretem a szűz pasikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!