Miért van az, ha egy pasi megtudja, hogy még 30 évesen szűz vagyok, akkor faképnél hagy? Tudom, hogy ez valakinek gáz, de nekem fontos.
Megjegyezném, hogy a kérdező hibátlanul írt. Egy "hogy" talán beszúrható lenne, de hibásak nem nevezném a mondatot.
Egy korrektor
ma 18:02
Erre reflektáltam.
Elég gáz, hogy 4 emberből egy sem vette észre, hogy a TÍPUS hosszú Í, míg a NÖVELTÉK rövid Ö.
De, hogy a kérdező is kapjon választ:
Azért kapnak tőled sikítófrászt, mert egy 30 éves nővel egy korban hozzá illő férfi kezd, aki viszont már régesrégen kinőtt abból a korszakából, hogy élvezi, ha "tanítgathat" egy tapasztalatlan lánykát. Egy meglett férfi már arra vágyik, hogy a társával ne szenvedni kelljen az ágyban, hanem rutinosan tudjanak sexelni.
Arról nem is beszélve, hogy az első gondolat, ami átfut az agyán, hogy "MIÉRT" szűz még ez a nő 30 évesen... Biztos frigid / finnyás / szentfazék / elmebeteg vagy valami nagyon durva...
Ne keseredj el, én 44 évesen szűz vagyok és most találtam egy aranyos, türelmes férfit akit elsőre meglepett ugyan a dolog, de kitart mellettem. Lassan haladunk egymás testének a megismerésével, egy kis simogatás, puszik...
Megint csak azt tudom mondani ne keseredj el, azok a férfiak mind csak minél gyorsabban szexelni szerettek volna veled. Aki hosszú távra keres társat és komolyan akar VELED foglalkozni, az nem fog ezen kiakadni, hogy szűz vagy. Segíteni fog neked mindenben. Persze ne az első randin mondd meg neki, hogy szűz vagy.
Aki csak szexpartnert keres az az els három randin mindíg kiderül. Nekem is volt rengeteg férfi aki már az első randin szexelni akart, voltak elég dúrvák is, de két jól irányzott pofonnal mindíg sikerült megoldanom a problémát.
Nem vagy egyedül. Én 31 évesen még szűz vagyok, nem szégyellem, de már szeretném elveszteni.
Csak az a baj, hogy a 30-as pasik szinte "menekülnek" a szűz lányoktól. Nem akarnak "bajlódni" az ágyban.
00:21 Hol lehet normális pasit találni? Engem is érdekelne.
Nincs igazatok.
1. Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor a szüzesség nem "bajlódás neki".
2. ha két ember szerelmes egymásba gyorsan belejönnek...
3. érdekes, hogy egy szűz nő nem tud mit nyújtani-egy nő mindenhogy tud mit nyújtani-ellenben a pasikkal.... az inkább aggasztó, hogy a pasik 50-60%-a tapasztaltság ellenére nem tud a nőnek semmit nyújtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!