Mindjárt betöltöm a 16-ot, de még szűz vagyok, ez gáz?
kepzeld draga egyatalan nem gaz hogy szuz vagy meg
am en is 16 leszek novemberben es eddig sehol senki nem szekalt azzal "dicsak itt a szuz"
15/F
nem gáz. én 18 voltam. lett volna rá lehetőségem ,mert már 16 évesen volt pasim. Megfogadtam,h 18-ig várok és a srác is kibírta. Felfedeztük egymást a pettingen keresztül és elhiheted nem unatkoztunk :)
20-lány
ezektől a kérdésektől mászok falra:/
érdekes,22éves leszek,nem tartom magam csúnyának,mégis szűz vagyok...lehetett vna rá alkalom de inkább várok még..nem a nagy őre mert olyan nem létezik,de nem az elsővel aki szembe jön...soha nem cikiztek még,sőt meglepődtek inkább,mert az ellenkezőjét gondolták...szval szerintem ne foglalkozz azzal hogy ki mit gondol,ha neked így jó akkor semmi gond!a többiek meg ne beszéljenek róla mert nem dicsőség hogy vki már 14évesen nem az!majd nézd meg őket 5év múlva:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!