Szerintetek korai 14 évesen elveszteni a szüzességem?
A mai társadalom táplálja beléd azt a hülyeséget hogy korai. Látod, ezek akik előttem válaszoltak is agymosottak. Ajánlom mindenkinek Shakespeare-től a Rómeó és Júliát, valószínűleg még nem olvastátok. A könyvben egy 13 éves lány szerelmeskedik egy 16 éves sráccal, s eközben már férjhez akarják adni egy másikhoz. (Igen, férjhez adni a 13 éves Júliát Parishoz, akit nem is szeret...)
Kérdem én, ha 2-300 évvel ezelőtt lehetett, most miért nem?
Persze csak akkor veszítsd el ha készen állsz rá és mindenképpen védekezzetek, de ha kívánod és felkészültnek érzed magad, akkor csináld nyugodtan!
15/f (még szűz vagyok, de ismerek olyanokat akik velem egy idősek, több mint egy éve társak és szexuális kapcsolatot is létesítenek. Semmi bajuk, se mentálisan, se máshogy.)
(Kiegészítés a barátaimhoz: És nem is cigányok, soha nem buktak semmiből, a fiú pedig a 2. legjobb tanuló az osztályban, szeret focizni, játszani a gépen, stb.)
15/f
Ez csak tőled és a attól függ mennyire szeretitek egymást az illetővel. Ha korai, akkor nem azért mert mások azt mondták, hanem mert te így érzed. Az életkornak ehhez kevés köze van. Jövőre mi lenne másképp?
16/f
én is 14 voltam mikor elveszitettem
a tavaly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!