Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek korai 14 évesen...

Szerintetek korai 14 évesen elveszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm(:
2010. aug. 31. 13:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Korai. Én 16évesen vesztettem el, és bár nem volt kifejezetten rossz, vagy kellemetlen élmény, úgy érzem még nyugodtan várhattam volna.
2010. aug. 31. 14:10
 12/23 anonim ***** válasza:
Nagyon korai
2010. aug. 31. 14:12
 13/23 anonim ***** válasza:
22%
Gerincvelőgyulladást fogsz kapni, ráadásul az ördög seggberak extra csípős, üvegszilánkos vazelinnel
2010. aug. 31. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Énis 14 évesen vesztettem el, saját tapasztalatbol mondom, várj még!! Megfogod bánni hidd el. 17 évesen jöttem rá arra,(a páromnak köszönhetöen, akivel 10 hónapja vagyok együtt) hogy 14 évesen még nem vagy igazán szerelmes, hiába érzed azt. Mindent megadnék azért hogyha a barátomal veszíthettem volna el. Sajna késö:) Várd meg az igazit. De honnan tudod hogy ö az igaz?:) Jókérdés mi;) Ne kapkodd el, ha sürget.. akkor szerintem egyértelmű hogy nem veszi figyelembe azt amit te akarsz, csak kurni akar. Hagyd rá. Nem szégyen akár 1 évet is várni vele. Fölleg ha ö lessz az elsö, vagyis annak tervezed:) Remélem tudtam segíteni.
2010. aug. 31. 14:20
 15/23 anonim ***** válasza:
Korai. Pláne, hogy benned is felmerül a kérdés, vagyis nem is vagy benne biztos, mit akarsz.
2010. aug. 31. 14:36
 16/23 anonim ***** válasza:
40%

A mai társadalom táplálja beléd azt a hülyeséget hogy korai. Látod, ezek akik előttem válaszoltak is agymosottak. Ajánlom mindenkinek Shakespeare-től a Rómeó és Júliát, valószínűleg még nem olvastátok. A könyvben egy 13 éves lány szerelmeskedik egy 16 éves sráccal, s eközben már férjhez akarják adni egy másikhoz. (Igen, férjhez adni a 13 éves Júliát Parishoz, akit nem is szeret...)

Kérdem én, ha 2-300 évvel ezelőtt lehetett, most miért nem?

Persze csak akkor veszítsd el ha készen állsz rá és mindenképpen védekezzetek, de ha kívánod és felkészültnek érzed magad, akkor csináld nyugodtan!

15/f (még szűz vagyok, de ismerek olyanokat akik velem egy idősek, több mint egy éve társak és szexuális kapcsolatot is létesítenek. Semmi bajuk, se mentálisan, se máshogy.)

2010. aug. 31. 14:56
 17/23 anonim ***** válasza:

(Kiegészítés a barátaimhoz: És nem is cigányok, soha nem buktak semmiből, a fiú pedig a 2. legjobb tanuló az osztályban, szeret focizni, játszani a gépen, stb.)

15/f

2010. aug. 31. 14:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez csak tőled és a attól függ mennyire szeretitek egymást az illetővel. Ha korai, akkor nem azért mert mások azt mondták, hanem mert te így érzed. Az életkornak ehhez kevés köze van. Jövőre mi lenne másképp?

16/f

2010. aug. 31. 15:01
 19/23 anonim ***** válasza:
hidd el ráérsz még, ne akarj túl hamar felnőni, inkább éld a saját korod, jobban jársz...
2010. aug. 31. 15:40
 20/23 anonim válasza:

én is 14 voltam mikor elveszitettem

a tavaly...

2010. szept. 1. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!