Mit szoltok hozza? 17 eves szuz csaj meg nem maszturbalt.
Figyelt kérdés
Baratnommel beszelgettunk, es most mondta el. Azt mondta hogy majd egyutt szeretne. Szerintem ez nagyon jo dolog, nektek mi a velemenyetek? :)2010. aug. 31. 09:19
11/19 199303 válasza:
én is ilyen vagyok 17 éves lány és még nem maszturbáltam:D
12/19 anonim válasza:
én meg 18éves korom után kezdtem masztit
nem nagy szám...
13/19 anonim válasza:
Én 20 évesen először. Na az milyen?
Na az már gáz......
14/19 anonim válasza:
ez szeritnem ku.rvanagy baromság olyan nincs h 17 évesen nem nyult magához valaki..
15/19 anonim válasza:
pedig igaz! nem mindenki olyan mint a mai kis qrvák....szóval pofa lapos! utolsónak ment!
16/19 anonim válasza:
az hogy valaki önkielégít az nem kurv.aság az egy tarmészetes dolog és számomra elképzelhetetlen hogy egy lány aki most nő fel és dulnak benne a hormonok nem önkielégít nah mind1 egyéni véleményem én ezt szolom hozzá ennyi.
17/19 anonim válasza:
Vagytok nehanyan allatok de most jo kedvem van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!