Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, megbántátok már...

Lányok, megbántátok már valaha, hogy szűz fiúval szexeltetek?

Figyelt kérdés
miért, ill. miért nem? hogy történt a dolog? hány évesek voltatok? hanyadik partnertek volt?
2010. aug. 25. 19:46
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Trófeagyűjtő... ez tetszik... :D

Am nekem kicsit fura az a rész...

2012. dec. 30. 02:45
 32/40 anonim ***** válasza:

lányok! 19 vagyok és szűz, és tök cukii, ki vállal be? ;P

19/f

2013. márc. 5. 18:55
 33/40 anonim ***** válasza:
haaajaaj.
2013. okt. 14. 08:56
 34/40 anonim ***** válasza:

Soha, mivel egymásnak voltunk az elsők, és csodás volt. Attól, hogy egy pasi szűz attól még lehet 100-szor jobb, mint egy tapasztalt. Ez csak a szerelemtől és az ügyességtől függ. Valamint a férfinak birtokában kell, hogy legyen néhány információ a szexel kapcsolatban szüzen is ami a lányoknál is alap.

Persze biztos vannak ügyetlenkedők, de lehetnek tapasztalattal is ügyetlenek.

Ő 18 én 16, nagyon férfias személy fejben és testileg is, nem ilyen páwa meg kopasz-gyúrós féle(akiktől kiráz a hideg), hanem tényleg egy igazi férfi. Spontán történt, mivel sokszor aludtunk már együtt szex nélkül, de az akkori hévet ami elkapott minket, csakis hiba lett volna megállítani. Azóta is borzasztóan szeretem, ahogy ő is, és nem is kell más. Mondhatni nagyon jó volt az első, teljesen megfogtuk egymást.

2014. jún. 3. 21:22
 35/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Évente eszedbe jut kiemelni a kérdést? :D

2014. jún. 5. 11:02
 36/40 anonim ***** válasza:
De hogy válaszoljak is a kérdésre: Nem voltam még szűz fiúval. Az tuti, hogy ha egy fiúval olyan viszonyba, olyan helyzetbe kerülnék, akkor nem az lenne a kizáró ok, hogy még szűz. De különösebben nem is vágyom rá.
2014. jún. 5. 11:04
 37/40 anonim válasza:
Latom minden evben valaszolnak paran erre a kerdesre, ugyhogy irok legyen par valasz iden is :P. Valoszinu en vagyok itt az elso akinek nem volt a legjobb a tapasztalata ezen a teren. 20 voltam O 18 es nagyon nem volt jo. Felt, izgult, es nem tudott elelvezni, pedig elotte sokat beszeltunk rolla plussz nem egyszer probalkoztunk es csak sokadjara sikerult neki, akkor meg mar nekem nem volt jo. Baratok maradtunk mint elotte es annyi.
2014. aug. 25. 16:14
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

én voltam szűz fiúval. Én 34/N Ő 19/F

azt hittem , hogy bénázni fog, ügyetlen lesz stb...

de mikor arra került a sor olyan hírtelen bennem volt , hogy csak néztem. Eszméletlenül megdugott. Hihetetlen volt.

2014. aug. 25. 18:01
 39/40 anonim ***** válasza:

Én csak azt bántam meg, hogy NEM szűz fiúval szexeltem.

A szüzektől még sosem kaptam nemi betegséget.

2014. aug. 26. 01:49
 40/40 anonim ***** válasza:

Na, akkor én nem azt kérem, hogy írjatok nekem, hanem azt szeretném megkérdezni, hogy HOL ismerkedtetek meg ezekkel a szűz fiúkkal?

28f

2015. jan. 10. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!