Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, megbántátok már...

Lányok, megbántátok már valaha, hogy szűz fiúval szexeltetek?

Figyelt kérdés
miért, ill. miért nem? hogy történt a dolog? hány évesek voltatok? hanyadik partnertek volt?
2010. aug. 25. 19:46
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
75%
Én szűz fiú vagyok, jó lenne tudni hol bújkálnak azok a lányok, akik szívesen megtanítanának nekem minden jót. :)
2012. dec. 20. 22:01
 22/40 anonim válasza:
100%

Én 20 vagyok és szűz ,de senkise nézi ki belőlem és parázok,hogy odakerülök ,hogy szituáció van és akkor benyögöm a csajnak ja am szűz vagyok ,milyen gáz lesz:D

meg én nem is akarok "cukiskodni" meg töketlenkedni

De a válaszok egész pozitívak tehát majd kiderül, remélem ilyen hozzá állású lánnyal akadok össze ;)

2012. dec. 30. 00:30
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy én is így vagyok, mint az uccsó :D

Szerintem ha valakinek elmondanám, hogy szűz vagyok, kiröhögne, mert tényleg mindenben f*szságban benne vagyok, de a lányok terén picit más a helyzet. No mindegy remélem valami olyan csajt fogok majd ki én is... :)

2012. dec. 30. 00:35
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Soha!

Mért bántam volna?:)

Az első négy kedvesem biztosan szűz volt, ebből kettő ért véget úgy, hogy szüzek maradtunk, és a 3. és 4. már nekem ajándékozta.:)

Fiatalabbak voltak nálam kb. 4 évvel mind.

2012. dec. 30. 01:19
 25/40 anonim ***** válasza:
61%

utsó:

1.) remélem vágod hogy egy 2éves kérdésre válaszoltál most

2.) te gyűjtöd ezeket trófeaként vagy mi ?:D

2012. dec. 30. 02:01
 26/40 anonim ***** válasza:

Van kapcsolódó kérdések rovat meg kiemelt kérdések rovat. Ott volt. Meg van "véletlen kérdés" is.

Nem nézi a gép a dátumot.

2012. dec. 30. 02:05
 27/40 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként meg 25-ös, akkor Te hogy találtad akérdést meg pont abban percben, mint én, ha ez egy 2 éves kérdés?
2012. dec. 30. 02:06
 28/40 anonim ***** válasza:
ki lett emelve, trófeagyűjtő:D
2012. dec. 30. 02:13
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Nalátod. Ezek szerint a gazdája kiemelte.

Miért volnék trófeagyűjtő? Mert szűz fiúval szerelmeskedtem, amikor én is szűz voltam?:)

Ő is pont annyi trófeát gyűjtött akkor, mint én: egyet!:)

Másfél éves kapcsolatban nem mellesleg.

2012. dec. 30. 02:19
 30/40 anonim ***** válasza:

"Az első négy kedvesem biztosan szűz volt, ebből kettő ért véget úgy, hogy szüzek maradtunk, és a 3. és 4. már nekem ajándékozta.:) "

...

2012. dec. 30. 02:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!