Lányok, megbántátok már valaha, hogy szűz fiúval szexeltetek?
Én 20 vagyok és szűz ,de senkise nézi ki belőlem és parázok,hogy odakerülök ,hogy szituáció van és akkor benyögöm a csajnak ja am szűz vagyok ,milyen gáz lesz:D
meg én nem is akarok "cukiskodni" meg töketlenkedni
De a válaszok egész pozitívak tehát majd kiderül, remélem ilyen hozzá állású lánnyal akadok össze ;)
Valahogy én is így vagyok, mint az uccsó :D
Szerintem ha valakinek elmondanám, hogy szűz vagyok, kiröhögne, mert tényleg mindenben f*szságban benne vagyok, de a lányok terén picit más a helyzet. No mindegy remélem valami olyan csajt fogok majd ki én is... :)
Soha!
Mért bántam volna?:)
Az első négy kedvesem biztosan szűz volt, ebből kettő ért véget úgy, hogy szüzek maradtunk, és a 3. és 4. már nekem ajándékozta.:)
Fiatalabbak voltak nálam kb. 4 évvel mind.
utsó:
1.) remélem vágod hogy egy 2éves kérdésre válaszoltál most
2.) te gyűjtöd ezeket trófeaként vagy mi ?:D
Van kapcsolódó kérdések rovat meg kiemelt kérdések rovat. Ott volt. Meg van "véletlen kérdés" is.
Nem nézi a gép a dátumot.
Nalátod. Ezek szerint a gazdája kiemelte.
Miért volnék trófeagyűjtő? Mert szűz fiúval szerelmeskedtem, amikor én is szűz voltam?:)
Ő is pont annyi trófeát gyűjtött akkor, mint én: egyet!:)
Másfél éves kapcsolatban nem mellesleg.
"Az első négy kedvesem biztosan szűz volt, ebből kettő ért véget úgy, hogy szüzek maradtunk, és a 3. és 4. már nekem ajándékozta.:) "
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!