Vannak még 20 év feletti szüz lányok? (Akik rendesek, és normálisak)?
Tök mind1, hogy ki szűz ki nem. Az én barátnőmet megerőszakolta a mostohája. A másik lefeküdt 14 évesen a mostoha tesójával. És ez most egyik sem vicc és nem ugyan azok. Viszont mind kettő kb. 20 éves koráig senki mással nem volt. Hiába a kíváncsiság és az emberi brutalitás elég erős tényező.
A másik barátom aki nem esett át ilyen szörnyűségeken szintén szűz 21 évesen. És még barátja sem volt, de ő mondjuk furcsán magasra teszi a mércét, ami számomra érthetetlen, de ez nem ide tartozik. A lényeg, hogy ő is még érintetlen.
Mindenesetre szerintem nem szabad sztereotípiát táplálni olyan lánykákkal szemben akik már nem szűzek 20 évesen vagy akár még azok.
Igaz ami igaz. Aki igazán szép az nem lesz már az. De ez más tészta. Biztos vannak itt is kivételek, bár azok meg szerencsétleneknek mondható.(Nem a szó negatív értelmében..)
Amúgy ismerek egy 29 éves nőt, ki aránylag jól néz ki, kondiba jár, feszes, nincs pici keble, az arca is ápolt, rendezett és még ártatlan! Viszont ő mondjuk 1 a millióból már. (ha valakinek mond valamit akkor a horoszkópja szűz...)
Van ilyen, egyik lány barátom is az (meg én is, de ez nem ide tartozik). Teljesen normális, nekem is nagyon tetszett, volt hogy együtt is jártunk, de nem sokáig, csak 2 hónap.
De nem hajtok rá, most jelenleg más kiszemelt van, viszont barátnak továbbra is nagyon jó. 21/F
Ja. Itt vagyok én. L/lassan 23, és szűz.
Kapásból itt van lakótársam is: L/22, szűz. És egy másik barátnőm is: L/ lassan 24, és szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!