Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még 20 év feletti szüz...

Vannak még 20 év feletti szüz lányok? (Akik rendesek, és normálisak)?

Figyelt kérdés
Normális alatt azt értem,hogy nem Pláza cica és nem pénzéhes stb.
2010. aug. 17. 11:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
normálisnak érzem magam, és még szűz is vagyok, SZTE-re járok, de nem vagyok valami csőlátású visszahúzodó személyiség..:D
2010. aug. 18. 00:43
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Tök mind1, hogy ki szűz ki nem. Az én barátnőmet megerőszakolta a mostohája. A másik lefeküdt 14 évesen a mostoha tesójával. És ez most egyik sem vicc és nem ugyan azok. Viszont mind kettő kb. 20 éves koráig senki mással nem volt. Hiába a kíváncsiság és az emberi brutalitás elég erős tényező.

A másik barátom aki nem esett át ilyen szörnyűségeken szintén szűz 21 évesen. És még barátja sem volt, de ő mondjuk furcsán magasra teszi a mércét, ami számomra érthetetlen, de ez nem ide tartozik. A lényeg, hogy ő is még érintetlen.

Mindenesetre szerintem nem szabad sztereotípiát táplálni olyan lánykákkal szemben akik már nem szűzek 20 évesen vagy akár még azok.

Igaz ami igaz. Aki igazán szép az nem lesz már az. De ez más tészta. Biztos vannak itt is kivételek, bár azok meg szerencsétleneknek mondható.(Nem a szó negatív értelmében..)

Amúgy ismerek egy 29 éves nőt, ki aránylag jól néz ki, kondiba jár, feszes, nincs pici keble, az arca is ápolt, rendezett és még ártatlan! Viszont ő mondjuk 1 a millióból már. (ha valakinek mond valamit akkor a horoszkópja szűz...)

2010. nov. 16. 15:49
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
nem itt kellene társkerizni ecsém..
2010. nov. 16. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

Van ilyen, egyik lány barátom is az (meg én is, de ez nem ide tartozik). Teljesen normális, nekem is nagyon tetszett, volt hogy együtt is jártunk, de nem sokáig, csak 2 hónap.

De nem hajtok rá, most jelenleg más kiszemelt van, viszont barátnak továbbra is nagyon jó. 21/F

2010. nov. 16. 22:46
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
persze csak ki kéne nyitni a szemed unokatesóm is olyan és jól is néz ki de van barátja.
2010. nov. 16. 23:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Itt vagyok én. L/lassan 23, és szűz.

Kapásból itt van lakótársam is: L/22, szűz. És egy másik barátnőm is: L/ lassan 24, és szűz.

2010. nov. 17. 00:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hsz-t! Horoszkóp szűz. 20/F
2010. nov. 17. 09:25
 18/20 anonim ***** válasza:
az is maradsz
2010. nov. 17. 10:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy az ember értékét nem a szüzesség határozza meg. Attól hogy valakinek van fiatalkorában egy botlása még lehet normális ember az egyik nőrokonom is meggondolatlanul vesztette el tizenévesen de nem volt plázacica sem pénzéhes sem bulizós és jól tanult mindig csak hagyta magát egyszer befolyásolni a barátjának.Mostmár felnőttként meg a legnormálisabb ember akit ismerek.
2010. nov. 17. 15:13
 20/20 anonim válasza:
Én 22 évesen vesztettem el a szűzességem. Egyszerű falusi lány vagyok, aki 14 évesen felkerült a nagyvárosba, s az összes barátnőm, s a baráti társaságomban, s a szobatársaim közül minden csaj könnyű vérű volt. Néha lenéztek érte, de én olyannak tartogattam, aki kivárt. Sok srác 1-2 hó után elvárta volna, hogy lefeküdjünk, s olyanokkal inkább nem foglalkoztam. Akin látszott h komolyan gondolja a kapcsolatunkat. s nem erőltetett semmit annak adtam magam. Jó fél év együtt járás után vesztettem el, mert úgy éreztem Ő az igazi. Bár nem Ő lett a férjem. Ja, s nem voltam sose pénzéhes, plázacica sem. De bulikba járni 18 éves korom óta jártam. A második srác lett a férjem. Ja, s az előző sem volt gazdag, s mostani sem az. Volt gazdag barátom, de nekem az számított mindig is, hogy jól érezzem magam vele, felszabadult legyek mellette, s nem az érdekelt mennyi pénze van, mert akkor most nem a mostani, hanem az előtte lévő lett volna a férjem.
2010. nov. 17. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!