Szerintetek hány éves korban ideális elveszteni a szüzességet (lányoknál)?
Figyelt kérdés
Légyszi kort és nemet is írjatok!2010. aug. 15. 21:07
11/29 anonim válasza:
16-amikor akarja már lehet.
de különben ezt nem lehet általánosítani.
amikor megérettél rá testileg,lelkileg.:)
az boztos, h 14 korai-.-"
15/29 anonim válasza:
18 éves korban, ha netán gyereke születne és megszeretné tartani, akkor el is tudja tartani a babát!!! 15/L
16/29 anonim válasza:
Ne írjatok már ilyen hülyeségeket, hogy 16-17 éves kor felett! A 14 éves barátnőm is olvassa ám ezt a portált! XD
17F
17/29 anonim válasza:
én 14 voltam. Szerelemből fél év után... és így utólag valóban megbántam, nem volt jó.
Ám mikor a következő sráccal 1 év után csináltam (15) az már jó volt.
Szerintem 15 évesen egy Lány már elég érett rá testileg lelkileg, de mindenképpen 15 fölött!
18/29 anonim válasza:
17-18 éves kor körül szerintem. Én 18 voltam mikor elvesztettem a jelenlegi barátommal, akivel már 1,5 éve vagyunk együtt, és nem bántam meg, de szerintem 16 alatt semmiképp.
19,5/L
20/29 anonim válasza:
18 ba vesztettem el ,korábban hulyeség ! 1,5 évet jártam a pasival , , de már nem járunk , mostmár megbántam , adtam volna annak akit most szeretek :D 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!