Hány évesen ideális egy lánynak elveszteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
Már majdnem 1 éve együtt vagyok a barátommal és 16 éves vagyok. Szeretjük egymást.De szerintetek még várjak a szexel ?2010. júl. 19. 20:42
1/13 anonim válasza:
ahogy érzed.. ha azt mondom, hogy igen akkor lefekszel vele?
3/13 Holdtündér válasza:
Ahogy elnézem te sem vagy biztos benne. A korod szerintem okés hozzá, de ha nem érzed késznek magad, ne tedd meg.
5/13 anonim válasza:
amikor úgy érzed, kséz vagy elveszíteni, akkor tedd, előtte semmiképp, mert akkor csak egy rossz emlék lesz, és még az emléke is fájni fog
7/13 anonim válasza:
csak akkor feküdj le vele, ha tényleg készen állsz. most még ne, ugyanis megkérdezted, tehát bizonytalan vagy. várj még, amíg teljesen biztos nem leszel :)
8/13 anonim válasza:
Ez függ attól,hogy hány éves a fiú,mióta vagytok együtt,milyen a kapcsolatotok.
1 év viszonylag sok idő,főleg ilyen korban.Látszik,hogy tényleg szeret a barátod és vár Rád.A korod is elfogadható már.
DE!!!Úgy veszem észre,hogy nem vagy biztos a dolgodban,különben nem kérdeznéd meg itt,hanem megtennéd.Amíg Te nem vagy biztos magadban és abban,hogy akarod ne tedd meg.
Legalábbis én így gondolom.
15/L
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
Szerintem még várok vele.
2010. júl. 19. 20:48
10/13 anonim válasza:
Ideális kor nincs, csak ideális helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!