Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen ideális egy...

Hány évesen ideális egy lánynak elveszteni a szüzességét?

Figyelt kérdés
Már majdnem 1 éve együtt vagyok a barátommal és 16 éves vagyok. Szeretjük egymást.De szerintetek még várjak a szexel ?
2010. júl. 19. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17
2010. júl. 19. 22:25
 12/13 anonim ***** válasza:

ez a kérdés szinte mindennap elhangzik,jólenne ha végre megértené minden kisgyermek hogy akkor jó elvesziteni a szüzességet ha a párodban megbízol, szereted tiszta szívedből és nemtudnád elképzelni az életed nélküle.. ha ezek nincsenek meg akkor sztem felesleges,de ezaz én véleményem am meg TE érzed... nemtudok mást mondani sajnos, ha te nem tudod mi honnan tudjuk..rem.segítettem

18/L

2010. júl. 20. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez nem kor függő!

Szerintem ha nagyon szereted a barátodat és ő is téged akkor itt az ideje tovább lépni! De ahogy érzed

Én pl 3 hónap után feküdtem le a barátommal először mert tudtam, hogy ő az akinek szivesen odaadom magam mert nagyon szeretem és ott járunk, hogy már lassan egy éve leszünk együtt :)

2010. júl. 20. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!