Mi lehetett a baj? Előfordulhat megint? Bővebben lent:-D
Megismerkedtem egy lánnyal. Többször találkoztunk is, és végre egy hónap után sor került a nagy alkalomra. Eddig én még szűz voltam(?), szóval ő volt az első. Egész jól ment minden, addig amíg behatolásra nem került a sor. Előtte már egyszer elmentem, mivel orálisan kielégített, de a második alkalomra kb egy órával később került sor. Az a baj, hogy mikor betettem neki, akkor egyszerűen lekonyultam, pedig nagyon kívánatos és nagyon tetszik nekem. Nem tudom, hogy miért lehet ez, de nagyon bánt. Igaz, nem hagytam annyiban, mert másodszorra is "kinyaltam" és próbáltam, hogy jó legyen neki is, de akkor is idegesít. Szerintetek előfordulhat megint, vagy egyáltalán mi lehetett a baj? Pedig minden klappolt: zene, ő, én és tényleg minden jól ment addig a bizonyos pontig. Egy 20 éves srác.
(Köszi a segítséget!)
Szerintem is az idegességed volt a probléma.
Ne görcsölj rá, hogy márpedig én ezt nagyon akarom, hanem engedd el magad és sodródj az árral. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!