Első sexhez milyen óvszert ajánlatok?
Figyelt kérdés
16/L2010. aug. 13. 09:12
11/20 anonim válasza:
nincs mit kérdezz máskor is nyugodtan. megígérem h válaszolni fogok :D
12/20 A kérdező kommentje:
ajjde most mindenki mást mond...
2010. aug. 13. 10:40
13/20 anonim válasza:
Ne is a legvastagabbat, de ne is a legvékonyabbat.
Legyen normál vastagságú, pl. Durex Love.
14/20 anonim válasza:
válassz ki egyet és kész. esküszöm neked hogy az első ha rossz akkor nem az óvszertől, ha jó akkor sem az óvszertől lesz jó.
én használtam lifestyles ultra safe-t én éreztem benne a dolgokat, amúgy ha nem tudsz dönteni durex love abba 4 van. :)
15/20 anonim válasza:
szerintem az ízesített a király, nincs olyan büdös gumiszag, és ha bevállalóys vagy nyalogathatod is:)
16/20 anonim válasza:
mi durex ultra safet használtunk elsőnek, hogy ne görcsöljünk amiatt h kiszakad. aztán áttértünk az elitere, aztán most van ilyen durex fantasy. amibe 6 db van 800 ftért. :D
17/20 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat. nagyon kedvesek vagytok :D
ma vettem Durex extra safe-et. rem. jólesz : D
2010. aug. 13. 18:08
19/20 anonim válasza:
elég gáz pasid lehet ha még a gumit se bírja megvenni..
20/20 A kérdező kommentje:
de vesz : ) csak én vagyok olyan rendes h nem rá hagyok mindent, mert én nem várom el h mindig mindent ő csináljon. : )
2010. aug. 14. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!