Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Először alszok nála, hogyan...

Először alszok nála, hogyan lépjünk tovább?

Figyelt kérdés

szóval én 17 vagyok(lány),ő 22,én még szűz.5 hónapja járunk,de csak most fogok először nála aludni(szüleim nem engedték),már pettingeltünk,de csak "lassan" mert elég gátlásos vagyok.de amikor nála alszok,szeretném meglepni hogy többet engedek és csinálok valmait,de nem tudom hogyan kezdjek hozzá.mondjuk 1 szexi fehérneműre gondoltam kezdésnek,de aztán?

ne azt írjátok hogy majd jön!lécci:)

2008. nov. 30. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Hát nincsen aztán. Majd ő tudni fogja a dolgát. Az együttalvás általában nem csak alvásról szól:)
2008. nov. 30. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

hát...szerintem este,mikor ágyba bújtok,tegyél olyat,amit eddig nem(gondolok itt például orálra,ha az még nem volt),és ha úgy érzed,h az jó,és szeretnéd a közösülést,hát kérdezd meg tőle kicsit sejtetően,h "tartasz itthon óvszert,drágám?:P"és ebből tudni fogja,és ha igen,hidd el már futni fog az óvszerért:Ponnantól meg majd ő kezébe veszi a dolgokat,vagyis Téged :P;)

sok sikert,védekezzetek,és a spermát nem feltétlenül kell lenyelned,ha nem akarod.(zsepi,melledre,hasadra...)

17éves lány

2008. nov. 30. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi:)a 2 válasz jó!ilyeneket szeretnék még:)
2008. nov. 30. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. amikor menstruálok akkor nem szeretkezünk, mert nekem az nem fekszik, ilyenkor általában én kényeztetem, méghozzá úgy hogy megfogom a két kezét és kikötöm az ágyhoz aztán hergelem hergelem, tudom kicsit gonosz vagyok, de ettől csak jobb lesz neki:). Egy kis masszázs is sokat jelenhet valami finom testápolóval :) tuti szeretni fogja!
2008. nov. 30. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért, de itt nem forgatókönyveket kell tanulni, vannak dolgok, amik maguktól jönnek, ez olyan. Senki sem fogja (jó esetben) a szöveget súgni, vagy egy táblán mutatni.
2008. nov. 30. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

szia! szerintem lepd meg úgy h el se higgye... vegyél fel valami sexy rucit, alá sexy fehérneműt és robogj be az ajtón egy buja mosollyal amikor fogad. utána fürödhettek együtt is ha van kedvetek...szerintemjó móka...utánajátszatokszembekötőset...nálunk nagyon nyerő, fogjatok egy sálat éskössétek be először az ő szemét és feküdjön végig az ágyon. utánapuszilgatsd csókolgatsd, légyérzéki,mutatsd kimennyire szereted... utána haladhatsz lefelé...közben kérd h mondjaki a gondoltatait és h segitsen neked és mondja h neki mi lenne a mégjobb, aztán kényeztetsd orálisan.először csak puszilgatsd a pénisét aztán nyalogatsd aztán markold meg és amutató ujjadból és a hüvelyk ujjadbol formált körhöz illetszd oda a szádat...figyelj h a fogaid ne karcoljanak... aztán majdmondja h mit csinálj másképp, gyorsabban stb. ha eldurran az nem hátrány de ha még nemcsináltál ilyet akkor nembiztos h elsőre fog menni de ez nem baj... csodálatos érzés lesz neki... utána jöhetsz te...de szerintem már magátol islesz ennyi esze h ez visszafelé is játék... ha mégse akkor mondd neki h kölcsön kenyér visszajár. utána esetleg kerülhet sexre is a sor de nemmuszály csak ha igazán szeretnéd... de akkor fontos h nem élvezzetek el mert akkor csökken a libidó...sok sikert:)

/K.P./

2008. dec. 3. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!