Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Van egy srác aki...

Mit tegyek? Van egy srác aki azt mondta csak nem szűz lányokkal fekszik le. és azt mondta h én nagyon kellek neki és kérdezte h szűz vagyok-e én mondtm neki h nem mivel én is akarom őt. Most m, eg ott állunk h leakar fektetni de én még szűz vagyok.

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 13:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hagyd ezt a fiút a francba, csak dugni akar és nem szerelemből van veled. ezért is nem akar szüzeket. és egyáltalán nem kell, hogy az első fájjon, nekem pl. az első is nagyon jó volt, orgazmussal a végén - ez is kapcsolatfüggő ugyanis, ha mély, bizalom teli, kölcsönös a kapcsolat, megismeritek egymás testét az aktus előtt, akkor nem fog fájni és szép lesz és attól sem kell tartanod, hogy otthagy utána. 26/L
2010. aug. 11. 13:43
 12/18 anonim válasza:
89%

13:21

Nem ismerem a helyzetet, de lehet, hogy a srác nem is buta, hanem épp hogy korrekt. Pl. nem ő akarja elvenni egy szűz lány szüzességét, mert csak alkalmi kapcsolatokat keres, és ő is tudja, hogy egy nő számára a szüzessége általában többet jelent, mint hogy egy ilyenben veszítse el (mondjuk a jelek szerint a kérdezőnek pont nem).

Találkoztam már ilyen pasival, nagy nőcsábász volt, szégyentelenül falta a nőket (menyasszony, később feleség mellett... no comment), de ő is azt vallotta, hogy őt idézzem: "Ez nem az én tisztem".

Szerintem ez korrekt dolog, bár sehol nem volt leírva, hogy a kérdező által vázolt szituációban is erről van szó. De lehet.

2010. aug. 11. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésből én úgy vettem ki,hogy ti nem is jártok.Csak van egy srác,aki le akar fektetni és ciki neked,hogy szűz vagy még.

"Most m, eg ott állunk h leakar fektetni de én még szűz vagyok"

Nem csak szűz vagy,de buta is.Ő mondja meg,hogy mikor kap meg téged? Te tényleg annyira tartod magad,hogy "egy srác",ha épp megkíván,akkor már dönthet is és még neked kellemetlen,hogy vajon mit szól,hogy tapasztalatlan vagy? Legyél egy kicsit igényesebb és ne te érezd magad rosszul,mert nem ment még végig rajtad a fél város! Egy komoly kapcsolatban,ahol érzelmek is vannak nem csak külsőségek sokkal jobb érzés lesz először együtt lenni valakivel,mint egy olyannal,aki még feltételeket is szab és te érezd magad megtisztelve,ha hajlandó megdöngetni.

2010. aug. 11. 16:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hol van a női büszkeség???

Jah, hogy még csak tizenéves vagy, mert akkor az még nálad nem forrt ki ezek szerint!

Ne akarj egy olyat, akinek csak arra kellenél!

Hidd el, meg fogod bánni, ha nem szerelemből teszed meg!

Mert ugyebár nem is lehetsz szerelmes olyanba, akivel még nem jártál, max csak tetszik neked, de az nem ugyanaz. A szerelemhez meg hónapok kellenek, és szexelni meg szerelemből jó!

24/N

2010. aug. 11. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
6%
Írj privit én elmegyek hozzád és megtanítalak amire kíváncsi vagy. KOMOLY!
2010. aug. 12. 10:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem többszörösen nem tetszik ez a történet.

1. A srác nyilvánvalóan csak a szexre megy. Ezért nem kell neki szűz lány (tehát Te sem, hiszen az vagy)

2. Te meg hazudsz neki egy elég releváns kérdésben.

3. Szűz létedre ilyen kapcsolatba is belemennél? Így akarsz emlékezni az elsőre? Miért nem vársz arra, hogy szerelmes legyél, és szerelemből feküdj le valakivel? Olyan valakivel, aki olyannak szeret, amilyen vagy, és inkább ajándéknak tekinti a szüzességed, mint hátránynak?

2010. aug. 13. 12:27
 17/18 anonim ***** válasza:
26%

szerintem mondd meg, ha tényleg le akarsz vele feküdni, mert úgyis észreveszi és csalódni fogtok mindketten, amúgy ha már le akar fektetni nem hiszem h meghátrál

20/L

2010. aug. 13. 22:15
 18/18 anonim válasza:
0%
Irigylem a problémáitokat....a parciális integrálás nehezebb lesz hidd el =) :D:D:D
2010. aug. 14. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!