Kis szépség öleteket tudtok mondani az első alkalomra?
azt irtad, kulonleges helyen lesz. ezt mire ertetted? nem haloszoba? most elkepzelem a "kulonleges" helyeket gyertyaval meg fustolovel. hat eleg bizarr mind, foleg a spajz, a garazs meg a Nyugati teri aluljaro. templomban meg temetoben egesz hangulatos lehet, oda illik is. javaslom a tomjent. egyebkent minek erre akkora felhajtast szervezni, mintha tenyleg egy szertartas lenne: zene, fustolo, illatos gyertya, szuzmaria kepe megforditva a falon.
de lehet, h csak nekem volt teljesen atlagos az elso szex. csajom meg en egy hazibuli alatt, a garazs mogotti bokorban...
előző =DD
sztem nem kell ekkora felhajtás, bár sok sikert, meg minden.. nekem elég lenne a zene meg vmi szexi fehérnemű =)
ja a füstölő szerintem is túlzás:D
egyébként tényleg nem kell annyira rákészülni, felesleges hetekig szervezni, mint valami partyt.
tegyél gyertyákat a polcokra, éjjeli szekrényre (csak nehogy felgyújtsátok magatokat).
még inkább előtte igyatok pl pezsgőt, nem az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!