Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kis szépség öleteket tudtok...

Kis szépség öleteket tudtok mondani az első alkalomra?

Figyelt kérdés
Majd nem 2 és fél év után lesz az első alkalom mind a 2nknek.Rako óvszert vettem és illatos gyertyákat meg vaniliás füstölőt.A hely egy különleges helyen lesz.kérlek írjatok normális válaszokat!
2010. aug. 10. 14:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
akkor csak petting.
2010. aug. 10. 15:05
 12/17 anonim válasza:
ez kamu kérdés vagy ilyen tökfej vagy?így se lesz klassz neki az első, főleg nem ha a kulalukába teszedbe, tapasztalatlanul.
2010. aug. 10. 15:06
 13/17 A kérdező kommentje:
de jó lesz neki ,mert minden megteszek érte:)
2010. aug. 10. 15:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

azt irtad, kulonleges helyen lesz. ezt mire ertetted? nem haloszoba? most elkepzelem a "kulonleges" helyeket gyertyaval meg fustolovel. hat eleg bizarr mind, foleg a spajz, a garazs meg a Nyugati teri aluljaro. templomban meg temetoben egesz hangulatos lehet, oda illik is. javaslom a tomjent. egyebkent minek erre akkora felhajtast szervezni, mintha tenyleg egy szertartas lenne: zene, fustolo, illatos gyertya, szuzmaria kepe megforditva a falon.

de lehet, h csak nekem volt teljesen atlagos az elso szex. csajom meg en egy hazibuli alatt, a garazs mogotti bokorban...

2010. aug. 10. 15:39
 15/17 rock'nrose válasza:

előző =DD

sztem nem kell ekkora felhajtás, bár sok sikert, meg minden.. nekem elég lenne a zene meg vmi szexi fehérnemű =)

2010. aug. 10. 16:05
 16/17 anonim ***** válasza:
jótanács képpen az ágyhoz közel se tegyél gyertyát, mert ha valami leesik az ágyról, akkor az felgyullad :) esetleg vörös borral feltudjátok oldani jobban a hangulatot :)
2010. aug. 10. 21:23
 17/17 anonim ***** válasza:

ja a füstölő szerintem is túlzás:D

egyébként tényleg nem kell annyira rákészülni, felesleges hetekig szervezni, mint valami partyt.

tegyél gyertyákat a polcokra, éjjeli szekrényre (csak nehogy felgyújtsátok magatokat).

még inkább előtte igyatok pl pezsgőt, nem az ágyban.

2010. aug. 11. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!