Van 1 barátnőm és ha a puncijához hajolok vagy hasonló azonnal összeteszi a lábát. Viszont már sokszor lefeküdtünk szeret. De nem értem ez miért van? Nem volt mással előttem. És szeretném ha hüvelyi orgazmust is átélne. Valami tipp, ötletek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 23:19
11/14 anonim válasza:
15 évesen feldobni a sexuális életet? vegyetek be harmadikat, vibri, bilincs, izgatókrém, szembekötözés, seggbed.gás, kikötözés, szerpejáték stb.. hihetetlen.
12/14 anonim válasza:
15 évesen a nagy lóf@szt vagy te érett...és ha ő is 15 akkor annyira ne csodálkozz, ogy gátlásai vannak...jesszusom...
13/14 anonim válasza:
Hagyjátok már szegényeket. Na,és mi van ha lefeküdtek? 15 évesek,nem kisgyerekek már,és ha jó ideje együtt vannak,és szeretik is egymást? Az ő dolguk,nem ez volt a kérdés,hanem az,hogy mit tegyen szegény srác..
Igen,egyébként szerintem is kicsit gátlásos a lány,de nem gond,ezt lehet oldani. Lazuljatok el,kellemes zene,gyertyafény,és sötétség..Legyél vele nagyon gyengéd,és csinálj mindent nagyon lassan. Így talán könnyebben megy majd a dolog :) Sok szerencsét,majd írd meg,mi lett :) L/22
14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a mai fiatalok már érettebbek :)
Am azt mondta bnőm, hogy hihetetlenül jó volt
az a nap :):)
2010. aug. 11. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!