Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem érzem még késznek...

Miért nem érzem még késznek magam az első együttlétre 24 évesen?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Petting már sok volt, de érzem, hogy nem mernék továbblépni. Ezenkívül van egy visszatérő hüvelygombám is, nem tudom magamból kiirtani, és ezt sem szeretném átadni a páromnak. De ha nem lenne, akkor sem akarnék szexelni, és nem tudom, hogy miért. Most, hogy van ez a gomba, jó ürügy, de nem értem magamat. Amúgy olyan szintű már, hogy zuhanyzás után 3 perccel már megint tiszta folyás vagyok (tükörrel ellenőriztem). Lehet ez lelki eredetű? Mit kezdjek magammal?
2010. aug. 8. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Canesten Kombi:D
2010. aug. 8. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy félsz valamitől, vagy vársz valamire. Tippre. Félhetsz attól, hogy később elveszted azt, akinek odaadtad magad, vagy várhatsz a legelső szerelmedre, hátha hirtelen újra betoppan az életedbe, ilyesmik. (Persze tudatalatti lenne mind...) De ezt leginkább csak te tudhatod...
2010. aug. 8. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

túl sokat voltál már egyedül és megszoktad szerintem

félsz hogyha megtörténik akkor megváltozik valami és rosszabb lesz

2010. aug. 8. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ezek valószínűleg összefüggnek (pszichés probléma és fertőzés).

az is lehet, hogy nem gomba, hanem túlzott termelődés, csak te hiszed gombának.

én azért a helyedben elmennék egy vércukorvizsgálatra is, és visszafognám a cukorfogyasztásom.

2010. aug. 8. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is orvoshoz mennék!Az is lehet,hogy nálad ez nem gomba,hanem természetes folyás.Az orvos nálam is azt hitte,hogy valami gomba,elküldte a leletet kitenyésztetni és kiderült,hogy minden eredmény negatív,egyszerűen egyénfüggő.Néha kellemetlen,de szex előtt és után zuhanyzom,és intimtörlőkendőt használok,és illatosított tisztasági betétet is.Ha gondnak érzed,akkor használjatok majd óvszert.

Bár szerintem benned több a félelem és a kétség a szexxel kapcsolatban,mint az aggodalom a folyás miatt..23N

2010. aug. 8. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Félsz attól, hogy megváltozik minden körülötted a szex után.

Mivel 24 évesen is szűz vagy még, megszoktad ezt az állapotot és nem mersz tovább lépni.

Figyelj, ha te is akarod akkor próbáld meg. Nem lesz semmi, új dolgok azok mindig jönnek. Csak félsz tőlük, de ez természetes.

Egyébként nekem is túl sok a folyás:-S Menj el te is orvoshoz!

18L

2010. aug. 8. 14:18
 7/8 anonim válasza:
ÚRISTEN!! OMG.. Hogy bírja a pasid?
2010. aug. 8. 19:31
 8/8 anonim válasza:
A hüvelygombát is lehet kezelni, de hogy biztosan ne kapjon el semmit, használjatok gumit. Vagy azért érezheted, h nem akarod, mert nem ő az igazi számodra, és ezt érzed, vagy talán félsz, ez lehet rossz emlék, félelem a fájdalomtól... stb. Szerintem ne aggódj, lazulj el és próbáld a sexet más nézőpontból értelmezni :) hajrá!!!
2010. aug. 24. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!