Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan csináljam ezt végig...

Hogyan csináljam ezt végig hogy ne okozzak neki csalódást?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nagyon szeretek és Ő is viszont engem. A kapcsolatunkban már a szexre kerülne a sor de én félek. Ő azt hiszi hogy nem vagyok szűz és hiába mondom neki hogy az vagyok akkor sem hisz nekem, a volt "baráti társaságomnak" köszönhetően. Félek hogy ha lefekszünk csalódást fogok neki okozni mert azt hiszi hogy jó vagyok az ágyban pedig nem. Gondolkodok azon hogy előtte lefekszem valakivel csakhogy mégis tudjam mit és hogyan kell csinálnom. De nem akarom megcsalni. Tanácstalan vagyok és eluralkodik rajtam a félelem. A válaszokat előre is köszönöm. 17/L
2010. aug. 8. 03:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy tényleg szeretitek egymást és ez az a pasi akivel először együtt akarsz lenni? Én is azon a véleményen vagyok mint az egyik válaszoló, biztos kiverném a balhét, hogy jön ő ahhoz, hogy a barátnője szavát, akit szeret megkérdőjelezi, ráadásul egyenesen állítja, hogy biztos nem igaz, hazudik. Nekem ilyen pasival nem lenne gusztusom lefeküdni, de még vele együtt maradni se.
2010. aug. 8. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:
51%
mondd meg neki ha nem hiszi el járjon utána :D..
2010. aug. 8. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!