Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 évesen (lány) fél év...

16 évesen (lány) fél év együttjárás után lefeküdnél a 18 éves fiúddal?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 11:56
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

szeretem, IMÁDOM Őt

a petting is tökéletes, minden megvan közöttünk

de a szexszel én még várnék

2010. aug. 4. 13:16
 22/25 anonim ***** válasza:
Figyelj, eleve hogy jönnek az osztálytársaid ahhoz, hogy ilyet kérdezzenek tőled, hogy szex volt-e már? A munkahelyen sem beszéli meg az ember, hogy mikor volt szex kivel és hányszor. Nem tartozik rájuk, minek kell erről beszélni nem értem. Nyugodtan megmondhatod nekik, semmi közötök a magánéletemhez... Ennyi... Aki meg jó barátnőd, az nem szekál ilyenekkel, szóval érdemes elgondolkodni, hogy barátnő-e az aki beleártja magát a magánéletedbe, meg cikiz.
2010. aug. 4. 14:54
 23/25 anonim ***** válasza:
igen, már nyugodtan lefeküdhetsz vele, persze csak ha szeretnél..
2010. aug. 5. 10:42
 24/25 anonim válasza:

Biztos, hogy nem attól függ, mennyi ideje jártok együtt. VAn aki egy hét után már úgy érzi, van akinek évek kellenek ahhoz, hogy jónak lássák. De azt tudd, ha lefekszetek olyat adsz neki aminél többet már nem tudsz testileg. Tehát ez a csúcs. Neked kell meggondolnod, hol áll a kapcsolatotok, és ezt vele is beszéld meg ! Nem mindegy, neki mennyit ér a szex, és neked mennyit. Csalódás lesz a vége, ha valakik nagyon eltérően becsülik meg az együttlét értékét. Valamint számolnod kell pár kockázattal ..

Mások kedvéért, vagy akár a párod kedvéért soha ne tedd !!

Megaláznád magad, rosszul esne.

Szóval csak gondold meg józanon, és ne veszítsd el a fejed !

Remélem tudtam segíteni :)

2010. aug. 11. 13:15
 25/25 anonim válasza:
Nem, mert én csak a házasság után feküdnék le vele.
2011. jún. 23. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!