Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 évesen (lány) fél év...

16 évesen (lány) fél év együttjárás után lefeküdnél a 18 éves fiúddal?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 11:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
hát fél év után már illene
2010. aug. 4. 12:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Most ltáom a kommentjeid. Akkor bocs, látom hogy nem amiatt kérdezted. Ne foglalkozz más hülyeségeivel. Ez a ti kettőtök dolga. A nagy szájuaknak, akik meg beszólnak általában fingjuk sincs az egész lényegéről ;)
2010. aug. 4. 12:08
 13/25 anonim ***** válasza:

"Ha igazán szeret,akkor várni fog rád..:)Ebből sok minden kiderülhet..." Ez csak egy azon hülyeségek közül, amikkel az ilyen buta kis éretlen libák ámítják magukat. Sok sikert a továbbiakban...

22/F

2010. aug. 4. 12:09
 14/25 A kérdező kommentje:
Csak tudom, hogy ha visszamegyünk a suliba szeptembertől, akkor jönnek a kis p*csa osztálytársaim (akik 14 éves koruk óta úgy váltogatják a partnereiket, mint más a fehérneműjét...), hogy "Naaaa volt szex? Nekem te ne mondd azt, hogy nem feküdtetek le." Aztán elkezdenek olyanokat terjeszteni, hogy egy frigid p*csa vagyok... -.-
2010. aug. 4. 12:10
 15/25 anonim ***** válasza:

Szerintem már bőven belefér. Énis 16 éves voltam mikor a barátommal belekezdtünk 7 hónap után, aki 20 éves volt, de nem lett meg a dolog mégse, mert abba hagytuk. Rá másfél hónapra szakitottunk, szal nem bántam meg h nem történt meg. A mostani barátom, aki még szintén szűz ennek örül a legjobban, hogy nem vagyok agyonra kúrva, és énis örülök neki, hogy még nem volt senkiwel. Most 100%-ig boldognak érzem magam mellette, és most nem bánnám meg ha megtörténne de még csak 3 hónapja vagyunk együtt. Picit még várni akarok, hátha lesznek még gondok, veszekedések vagy hasonló. Ha Te is úgy érzed, hogy maximélisan szeretitek egymást és boldogok vagytok együtt akkor hajrá. De magadnak tedd fel a kérdés, hogy félév együtt járás után letudsz már vele feküdni vagy sem. Szerintem amúgy nyugodtan lefeküdhetsz már vele, csak ne bánd meg.

L/17

2010. aug. 4. 12:11
 16/25 anonim válasza:

ha még szűz vagy akkor várhatsz picit :D

én 1 év után feküdtem le a barátommal : )

d ha már nem vagy szűz gátlástalanabb vagy és akkor má jóval előbb le mersz feküdni egy fiúval.. persze csak ha kölcsönös a szerelem köztetek ..

2010. aug. 4. 12:19
 17/25 A kérdező kommentje:
szűz vagyok és, még hivatalosan 16 de már nincs 1 hónap a 17-ig
2010. aug. 4. 12:20
 18/25 anonim ***** válasza:
jajj, mondogatják nekem is, h jajj, milyen ciki, h 20 éves létemre csak 1 pasi volt az életemben.. de most akkor mi van?? ha csak 1 volt?? te se törődj veluk.. majd ha ugy érzed.. és védekezzetek.. gumival..
2010. aug. 4. 12:20
 19/25 A kérdező kommentje:
a védekezés ALAP
2010. aug. 4. 12:28
 20/25 anonim ***** válasza:

attól függ....szivnől szereted-e, érzed-e hogy ő is szeret téged, és hogy akarod-e...ha ezekközül már eggyiket nem érzed, őtt gondolkodj el hogy mit szeretnél.

16/L

2010. aug. 4. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!