Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én egy 19 éves lány vagyok és...

Én egy 19 éves lány vagyok és van egy nagy problémám. Még szűz vagyok. Igaz hogy voltam már pasival de úgy még nem szeretkeztem senkivel se csak megujjazott. Egy nős pasi a szerelmem. Megtegyem vele?

Figyelt kérdés
Hanem egy nős pasiba aki jelenleg 34 éves. Viszont vele már egyszer készültünk megtenni a dolgot csak akkor nem történt meg mert nem adódott rá alkalmunk. Pedig mindketten nagyon kívánjuk egymást. Viszont van pár ember aki szerint nem ajánlatos nős és tapasztalt pasival kezdeni mert fájdalmat fog okozni és maradandó bajaim származhatnak belőle. Pedig vele akarok elsőként lefeküdni mert szeretem őt. Másnál nem tudok rendesen izgalomba jönni! Ugye helyes ha ezzel a nős pasival teszem meg először?
2007. dec. 14. 20:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
75%
Ha ezt megteszed,egy családot választasz szét.És szerintem a későbbiekben,akármi történik is,bűntudatod lesz...
2013. aug. 7. 19:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Na mi lett a dolog vége?

Félreléptetted? Sikeresen elcsábítottad? Írj!! :)

2014. máj. 26. 13:28
 13/13 PsYCh0HuN válasza:
DUGJ! SOKAT!
2019. jún. 28. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!