Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lenéznétek az olyan lányt,...

Lenéznétek az olyan lányt, aki a legjobb barátjával veszíti el a szüzességét, nem szerelemből?

Figyelt kérdés
Szóval, hogy úgy érzi, a legjobb barátjában bízik nagyon, sokra tartja, de nem szerelmes belé, csak vonzódik hozzá. Idegennel nem vesztené el, vagy olyannal, akit alig ismer. Szóval, ez lenézendő?
2010. júl. 31. 13:17
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

mintha csak "magam látnám"...:)

én is ill.a fiú is így terveztük,akár csak te(neki nem én lettem volna az első),de mi hihetetlen joo barátságban voltunk ,éjjel-nappal beszéltünk,akármi volt,az volt ez első,hogy egymásnak mondtuk el(neki volt barátnője,mégis én voltam az első akinek elmesélte),ez lehetett jo vagy akár rossz dolog is..(de csak barátok voltunk,semmi több)...aztán addig addig beszéltün erről,amíg egyre többet nem kezdtünk érezni egymás iránt..és most már együtt vagyunk,lassan egy éve..:)imádjuk egymást,nem lennénk meg egymás nélkül..:)

ha nem bánnád meg,én azt mondom,hogy tedd meg..:)

2010. aug. 2. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!