Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lenéznétek az olyan lányt,...

Lenéznétek az olyan lányt, aki a legjobb barátjával veszíti el a szüzességét, nem szerelemből?

Figyelt kérdés
Szóval, hogy úgy érzi, a legjobb barátjában bízik nagyon, sokra tartja, de nem szerelmes belé, csak vonzódik hozzá. Idegennel nem vesztené el, vagy olyannal, akit alig ismer. Szóval, ez lenézendő?
2010. júl. 31. 13:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért pont vele? Egy barát elvileg nem arra való. Vagy ő nem csak barát? Most barát vagy nem? És mi lesz, ha egyszer beleszeretsz egy srácba, minden jól alakul, csak éppen a srácnak be kell valld (mert úgyis kiderül, észreveszi, stb), hogy a jó barátodnak adtak magad elsőre. Tegyük fel, neki ez fontos (mint ahogy nekem is az lenne). Mit szólsz majd erre?
2010. júl. 31. 13:56
 12/21 anonim válasza:
szerintem várj a szerelemre annál jobb nincs amikor vele veszted el!mert gondolj bele egy barátságot nem érdemes feláldozni egy ilyenér
2010. júl. 31. 14:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha egyikőtöknek vagy egyikőjüknek sincs párkapcsolata, akkor nem nézném le a lányt, de viszont az a hátrány fordúlhat elő hogy a két barát egyike beleszeret a másikba ha pl. jól sikerül a szex. Lehet hogy egyik fél újra szeretné, a másik már nem, azért lenne jobb, ha éreznétek is valamit és utána folytatnátok.
2010. júl. 31. 14:04
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
nem. szerintem a jó barátok közt a szex belefér ha egyébként nincs senkijük.
2010. júl. 31. 14:38
 15/21 anonim válasza:
34%

szerintem egyáltalán nem gáz.

sőt szerintem jobb is énis igy vesztettem el.

és azóta is szexelünk és nem járunkmeg semmi

és sokkal jobb igy mert nem bánod meg.

mert ha összejössz vkivel és ugy fekszel le vele akkor megbánod meg ilyenek mert kitudja lehet hogy csak azért jár veled h lefeküdjetek aztcső

de igy meg legalább is szerintem megmarad a barátság. :)

2010. júl. 31. 22:42
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó! A tiéteket nem barátságnak hivják, hanem szexkapcsolatnak és ez a nem mindegy! A barátjával az ember nem fekszik le, hanem pl: megbeszél vele minden fontos dolgot, együtt sírnak, együtt nevetnek!
2010. aug. 1. 01:33
 17/21 anonim ***** válasza:
44%
a lényeg, hogy élvezzétek! azonkívül utolsónak: a baráti szex után/előtt beszélgetnek is egy jót! mi ezen olyan bonyolult? amugy semmi jogon nem tarthatnak ribancnak, mert általában ma már az a az elítélendő sajnos ha valaki nem b*szatta szét a p*csáját teljesen :D
2010. aug. 1. 06:11
 18/21 anonim válasza:

Úristen nem vagyok egyedül....

nálam is ugyanez a szitu...csak nem tudom mit tegyek, mert hát mégsem szeretném elrontani azt a barátságot, meg utána tuti hogy ez nem maradna titokban...

Jajj, nehéz az élet... azért csak kitartás!

én szerintem nem követem el ezt, még nem

18/L

2010. aug. 2. 00:40
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én úgy érzem, hogy döntöttem. Sok gondolkodás után rájöttem, hogy hiába tartom helyesnek és a legjobb barátnak, mégsem vonzódom hozzá annyira, hogy megtegyem vele.
2010. aug. 2. 00:42
 20/21 DarkTemplar válasza:
Utolsó utáni a pillanatban: Mégis meddig akarsz várni? Mi van ha soha nem jön el a nagyő, és később neki már barátnője lesz akkor már nem mehetsz vissza hozzá, a szexért. Itt az istenadta lehetőség, mert most éppen niincs senkid. Élj vele. Ha eltudod képzelni, meg is történhet.
2010. aug. 2. 04:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!