Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A méhnyakrák elleni védőoltást...

A méhnyakrák elleni védőoltást valóban csak szüzen kaphatja meg az ember?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 01:24
1 2
 11/20 anonim válasza:
Aki nem szűz ugyanúgy megkaphatja az oltást, csak nekik még drágább mint akik szüzek.
2010. aug. 6. 21:45
 12/20 anonim ***** válasza:

[link]

innen megtudsz mindent , olvasd el !

2010. aug. 6. 21:57
 13/20 anonim ***** válasza:

na jó, de egy kétgyermekes anya minek oltatná be magát?

ha élete további részében ugyanaz a partnere, és tőle x év alatt nem kapott el semmit, akkor máshonnan se nagyon kaphatja el...a monogámia egyik előnye...

2010. aug. 6. 22:13
 14/20 anonim ***** válasza:
a legjobb barátnőm úgy kapta el a HPV-t, hogy a gyök.ér pasija fél évig mást is kefélt és a másik csaj fertőzött volt !!!a farok még azt mondta csak ezzel akarja a barátnőm őt megtartani, nem is beteg, de ezzel nem volt vége, mivel a pasik tünetmentesek és csak hordozók egy harmadik lányt is megfertőzött ! ÉN úgy tudom a csajok között is van olyan aki csak hordozó, de nem betegszik meg , viszont tovább adhatja !
2010. aug. 6. 22:29
 15/20 anonim ***** válasza:

irtak itt olyanokat hogy jókat röhögtem rajta(:

szóval nem csak szűzek kaphajták de nekik a leghatásosabb.

és nem drágám ha már nem vagy szűz.jaa és nem kel semien vizsgálat hozá.

amugy ez 3 cédeoltásbol áll.

megkaptad az elsöt utánqqa 1 vagy 2 hónapra rá (nememlékszem már rá:)) megkapod a 2.at és az elsötöl számitot6. honapra a 3.at

nagyon drága nem véd minden méhnyakrán elen DE! a leggyakrabakal szemben véd és ha védene a nagyon ritkákkal szemben is 3szor ennyi lenne és igy is már 20.000 egy darag oltás ( nekem még olcso volt mer nem tudom valami volt és igy olcsob volt(: )

szóval remélem seítettem(:

2010. aug. 7. 02:20
 16/20 anonim válasza:

Hali

Én úgy tudom cska szüzen kaphatja meg, ugyanis egyik osztálytársam kérte, és megmondták h adddig amíg nem kapja meg, nem veszítheti el

2010. aug. 8. 09:51
 17/20 anonim ***** válasza:

ez hülyeség.

az 50 éves is megkaphatja.

csk szűzen sokkal nagyon arányban véd mintha nem szűz kapná meg.

2010. aug. 8. 22:49
 18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az ÉRTELMES válaszokat
2010. aug. 15. 00:54
 19/20 anonim ***** válasza:
azért szüzen, mert akkor még biztos nem kaptad meg a méhnyakrákot, tehát van értelme az oltásnak. nem szüzen megvizsgálnak, és ha nincs semmi, akkor egyértelmüen mehet az oltás. közben (fél év) alatt pedig értelemszerüen azért nem szabad szexelni, mert elkaphatod (fiú lehet a hordozó)
2010. aug. 23. 14:43
 20/20 A kérdező kommentje:
és ha a fiú szűz volt mielőtt velem volt, és csak velem csinálja mással nem???
2010. aug. 23. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!