Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen érzés volt, amikor...

Milyen érzés volt, amikor először láttatok fütyit/puncit?

Figyelt kérdés

Természetesen a sajátotokét és a kiskori papás-mamást leszímítva, "élesben". Hogyan történt a szituáció? Milyen volt, amikor megláttad? Meglepő, vagy izgalmas, esetleg mindkettő?

Én még nem voltam senkivel. Légyszi komolyan válszoljatok. 17/L

2010. júl. 29. 23:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

viszont most már jó lenne egy pasi..:D:D

Utolsó voltam.:D

2010. aug. 9. 15:16
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Kb Semmit sem láttam olyan közelről, de az íze fincsi volt :P
2010. aug. 18. 01:47
 23/29 anonim ***** válasza:
Sokáig gondolkoztam azon, hogy leírjam-e a történetemet, de végül mégiscsak megteszem (:. Nekem 2 bátyám van, igaz, most már a fiatalabbik 18 éves és külön élnek tőlünk. Amikor kicsik voltunk (én lehettem olyan 3) együtt fürödtünk. Aztán utána semmi. 11 éves voltam (azt hiszem), amikor a nagyobbik 17, és nekünk gyerekeknek közös fürdőnk volt. Egyszer elfelejtette bezárni, én meg bent hagytam valamit, és csak úgy simán rányitottam, miközben fürdött. Eléggé megijedtem, hogy majd biztos mérges lesz rám. Aztán később ez sokszor megismétlődött, a másik tesómmal is. Általában semmit nem takartak a habok, ezt kifelejtettem. Aztán apa meg sokszor meztelenül flangál a házban... Most ne higgyétek azt, hogy rossz nevelést kapok, vagy ilyesmi. Én eléggé szégyenlős vagyok. Barátom sem volt még. Na, köszöntem :D 14/L
2011. ápr. 24. 21:49
 24/29 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló 04:24, mi a családban nem szégyenlősködünk. Meg ha mondjuk látok egy puncit akkor mosolygok, mert nagyon szép látvány, mindegyik tetszik.

17 F

2011. máj. 8. 22:36
 25/29 anonim válasza:
Nem emlekszem pontosan csak arra, hogy egymast vetkoztettuk le, csókolóztunk kozben, es en ajogy letoltam a gatyajat egybol epkeztem szopni, nagyon izgatott voltam. A batyam egy buliba dugott meg egy lanyt ugy, hogy bementek egy szobaba, a csajt alig ismerte, valami olcsono fele lehetett lehuzta a batyam a csaj bugyijat kinyalta, aztan megdugta. A csaj allitolag hangosan visitozott, de nagyon elvezte.
2013. okt. 17. 00:01
 26/29 anonim válasza:
54%

Ez úgy volt hogy a bátyám elment fürdeni én nem tudtam és rányitottam az ajtót. akkor kb 12 éves lehettem a bátyám meg 17 éves. olyan 18 centis volt lankadtan neki de nagyon formás. Megkérdeztem megfoghatom-e neki mert kíváncsi vagyok rá milyen a fogása. Nehezen belement. Megfogtam és felhúztam a fitymát hogy lássam a makkot. Eközben megdagadt keményre neki és kb olyan 21 centis merev farok volt a kezemben. Jó érzés volt fogni. Azt is kérdeztem ekkor tőle hogy megkóstolhatom-e. Belement azzal a feltétellel hogy nem sokáig lesz a számban. Nagyon finom farka volt és kemény és hatalmas. Addig játszottam vele míg egy hirtelen pillanatba elélvezett a számba. Finom volt az is amivel megtöltötte a szám. Azóta már egy párszor eljátszottuk a dolgot.

13/L

2013. nov. 9. 11:55
 27/29 anonim ***** válasza:
#26 ez jó dolog, de ne szokj rá a bátyádra nagyon, inkább keress egy jóbarátot !
2013. nov. 13. 21:26
 28/29 anonim ***** válasza:

Na, hogy a 26-os válaszát nem hiszem el, az is biztos!

Beteg állat!

2014. jan. 4. 13:14
 29/29 anonim válasza:

14/L

Nekem ¨˛gy volt, hogy 4-5 ¨Śve r¨¤nyitottam az 5 ¨Śvvel id0“2sebb mostohan0“2v¨Śremre... Leblokkoltam, mert nem tudtam mit csin¨˘l, de azt¨˘n ¨Śszrevett, beh¨Şvott, elmagyar¨˘zta, nekem is csin¨˘lta majd megtan¨Ştott r¨˘...

Azut¨˘n egyn¨˘snak is csin¨˘ltuk, nyaltuk is egym¨˘st, ¨Śs az¨Žta is sokszor leszbiz¨šnk...

2016. aug. 3. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!