Lehetséges hogy valaki ennyire vérezzen az elsőnél? Vagy csak kamuztak a hozzászólók?
Ilyen hozzászólásokat láttam az egyik olyan kérdésnél amiben azt kérdezték mennyi vér lehet első szexnél.
"nekem ijesztő volt 15évesen. este elájultam és reggel amikor megláttam hogy mindenem véres. nemcsak az ágy! a combjaim, a kezeim, az arcom...
minden!"
"elég szörnyű volt véresen ébredni. kb3deci vérről beszélek.
hozzáragadtam a lepedőhöz a vértől. odaszáradtunk reggelre."
"amikor elaludtunk még alig volt 1 kis vér. de reggelre rengeteg lett.(...)annyi vért azóta se láttam.."
csak a lényeges részeket másoltam be, és előre is elnézést, ha valakit zavar hogy egyik hozzászólását bemásoltam, de ez nekem durva :S...még ha van ilyen akkor se gyakran(remélem). Szerintetek?
Ha például leharapod a párod fütyijét, akkor nagyon fogtok vérezni mindketten.
Ha nem csinálsz ilyesmit, akkor egyáltalán nem kell pánikolnod.
Semmi ijesztő dolog nem fog történni.
Én páldául nem is véreztem mikor elvesztettem.
L/16
De lehet, ha a pasi eltalál véletlen egy ideget.
volt ismerösöm akit korházba kellett vinni.
de persze ritka
Egy szavukat se hidd el,ők úgy gondolták jó poén ilyeneket irogatni,de szerintem gusztustalan.
Egy kis összehasonlítási adat,hogy lásd mennyire hülyeség,amiket írtak:
Menstruáció alatt kb. 0,5-1,5 dl vér távozik.
Véradásnál kb. 4,5 dl vér vesznek le és utána nem is szabad egy kis ideig felkelni,nehogy összeessen az illető.
Akkor ezekhez képest a 3dl vér szüzesség elvesztésekor több,mint irreális.
Szerintem sok horrort néztek,ahol tényleg tocsognak a vérben,de az első együttlét nem vágóhíd,ott nincs ennyi vér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!