Lehetséges hogy valaki ennyire vérezzen az elsőnél? Vagy csak kamuztak a hozzászólók?
Ilyen hozzászólásokat láttam az egyik olyan kérdésnél amiben azt kérdezték mennyi vér lehet első szexnél.
"nekem ijesztő volt 15évesen. este elájultam és reggel amikor megláttam hogy mindenem véres. nemcsak az ágy! a combjaim, a kezeim, az arcom...
minden!"
"elég szörnyű volt véresen ébredni. kb3deci vérről beszélek.
hozzáragadtam a lepedőhöz a vértől. odaszáradtunk reggelre."
"amikor elaludtunk még alig volt 1 kis vér. de reggelre rengeteg lett.(...)annyi vért azóta se láttam.."
csak a lényeges részeket másoltam be, és előre is elnézést, ha valakit zavar hogy egyik hozzászólását bemásoltam, de ez nekem durva :S...még ha van ilyen akkor se gyakran(remélem). Szerintetek?
szerintem ez emberfüggő. igaz még szűz vagyok ezért annyira nem tudom.
de szerintem ennyit nem vérzik a lány. és azért lehet, hogy el is túlozzák, mert ijesztő lehet úgy ébredni, hogy sok a vér.
L/18
Túlzás. :D Én 1 hete vesztettem el a barátommal, és alig volt egy kicsi vér. 1-2 csepp. De szerintem egyénfüggő mennyi jön. :]
19/L
kamuuuuu
alig van egy pár csep...1-2-3 aktusnál lehet vér..nekem 1-2nél volt egy pár csep..alig észrevehetö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!