Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges hogy valaki ennyire...

Lehetséges hogy valaki ennyire vérezzen az elsőnél? Vagy csak kamuztak a hozzászólók?

Figyelt kérdés

Ilyen hozzászólásokat láttam az egyik olyan kérdésnél amiben azt kérdezték mennyi vér lehet első szexnél.

"nekem ijesztő volt 15évesen. este elájultam és reggel amikor megláttam hogy mindenem véres. nemcsak az ágy! a combjaim, a kezeim, az arcom...

minden!"

"elég szörnyű volt véresen ébredni. kb3deci vérről beszélek.

hozzáragadtam a lepedőhöz a vértől. odaszáradtunk reggelre."

"amikor elaludtunk még alig volt 1 kis vér. de reggelre rengeteg lett.(...)annyi vért azóta se láttam.."

csak a lényeges részeket másoltam be, és előre is elnézést, ha valakit zavar hogy egyik hozzászólását bemásoltam, de ez nekem durva :S...még ha van ilyen akkor se gyakran(remélem). Szerintetek?

2010. júl. 29. 22:54
1 2
 1/18 anonim válasza:
csak művér...
2010. júl. 29. 22:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Elvérezni is ellehet benne. Vagy nem.
2010. júl. 29. 22:56
 3/18 anonim ***** válasza:
51%

szerintem ez emberfüggő. igaz még szűz vagyok ezért annyira nem tudom.

de szerintem ennyit nem vérzik a lány. és azért lehet, hogy el is túlozzák, mert ijesztő lehet úgy ébredni, hogy sok a vér.

L/18

2010. júl. 29. 22:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért ez erős túlzás:) Ha magamból indulok ki,akkor azt tudom mondani,hogy csak néhány csepp volt. Elhiszem,hogy valakinek több,de azért annyira nem hiszem,hogy valakiből több dl is kifolyna:D
2010. júl. 29. 22:59
 5/18 anonim válasza:

Túlzás. :D Én 1 hete vesztettem el a barátommal, és alig volt egy kicsi vér. 1-2 csepp. De szerintem egyénfüggő mennyi jön. :]

19/L

2010. júl. 29. 23:12
 6/18 anonim válasza:
Én nem emlékszem vérre, már régen volt, de egy-két cseppnél nem hiszem, hogy több lehetne! 27/NŐ
2010. júl. 29. 23:31
 7/18 anonim válasza:
Csak 1-2 csepp volt,de az első pár alkalommal még véreztem kicsit.
2010. júl. 30. 00:16
 8/18 anonim ***** válasza:
max annyi lehet,amennyi menstruáláskor van.. egy nap.. mondjuk én 3 napig véreztem,de nem volt vészes
2010. júl. 30. 00:28
 9/18 anonim ***** válasza:

kamuuuuu

alig van egy pár csep...1-2-3 aktusnál lehet vér..nekem 1-2nél volt egy pár csep..alig észrevehetö

2010. júl. 30. 00:34
 10/18 anonim ***** válasza:
ugyan már, ez marhaság.. mondjuk, nem is értem, h 15 évesen minek már szexelni, ha 1 kis vérzéstől is beijednek.. :D
2010. júl. 30. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!