Hol tudnák az interneten könnyedén alkalmi szexpartnert találni, aki elveszi a szüzességem?
22/F
ez van... segítsetek léci :)
nem muszáj netten,ismerkedj meg egy lánnyal,aki lehet h jobb lesz ha fiatalabb lesz nálad az tuti h bele megy..vagy megy el egy buliba..de ha neten akarsz akkor www.chat.hu ..
de a lányok valamilyen szinten "élvezik" h egy idősebb pasinak veszik el a szüzességét..Velem ez volt)(:
de h h eddigi csajaid nem akartak töled semmi olyant? (ha akarod ird meg privibe:P)
Én is lassan 24 éves leszek és én is szűz vagyok.
Őszintén tedd a szívedre a kezed, mennyit tettél a cél érdekében.
Egyik előző válaszolónak, ha könnyen tudna szórakozóhelyen ismerkedni akkor már régen nem lenne szűz.
Nem olyan nagy dicsőség prostival elveszíteni. Én azért is nem megyek el, pedig már eszembe jutott, mert nekem a fejembe csak az motoszkálna,hogy hogyan lehetek ekkora balfék, hogy még egy nőt se tudtam összeszedni, és tiszta égés lenne magam előtt is.
A haverodék nem próbáltak segíteni, bemutatni lányoknak.
Egyébként hajrá csak meg ne bánd, hallottam ilyenről, hogy valakinek ez feltornázta az önbizalmát, de nem biztos, hogy ettől jobban fog menni a csajozás.
Egyébként szerintem elbizonytalanodtál, mert ha biztos lennél a dolgodba akkor elindultál volna egyből, anélkül, hogy ismeretlen embereket megkérdeztél volna róla. Gondold ezt át, a haverod mit tanácsolt.
Egyébként. rosszlanyok.hu, videkilany.hu, beszamolok.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!