Első alkalom után fogok vérezni? Ha igen akkor ilyenkor
mi a teendő? Mert nem szeretnék beégni
Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 18:02
1/5 anonim válasza:
Ha még ott tartasz, hogy feszengsz a srác előtt, és félsz, hogy emiatt "beégsz", várj még a szexszel, mert így szorongva, "teljesítménykényszer alatt" nem biztos, hogy jó lesz.
Nem biztos, hogy fogsz vérezni. Én pl. nem véreztem. Max. egy picit. Ha szükséges, szex után mosd meg magad, más teendő nincs. Tízezerből egy eset nagyon vérzik, akkor lehet, orvos kell - de ez nagyon, nagyon ritka.
2008. nov. 23. 18:07
2/5 anonim válasza:
Természetes, hogy tapasztalatlan vagy. Én 14 évesen veszítettem el a szüzességem (19 vagyok) a mostani párommal, aki akkor 22 volt. Gyönyörü volt, nem féltem előtte, hogy beégek, rábíztam magam teljesen. Fájt egy kicsit, de én nem véreztem. Fonotos szerintem, hogy az első különleges legyen, ágyban párnák közt és nem kocsi hátsóülésén (az extrémebb helyekre lesz még alkalmad). Na és persze, hogy szerelemből tedd. Ne lesz semmi gáz.
2008. nov. 23. 19:07
3/5 anonim válasza:
Ha előtte pettingeltek, meg ujjaz a fiú, akkor nem fog annyira kellemetlen lenni. Én például 2-3 hét pettingelés után feküdtem le apárommal, nem féltem, nem fájt nagyon, és nem is véreztem, mert előtte addig pettingeltünk, amíg be nem fért 2 ujj
De ha itt tartasz, hogy beégsz, mert vérzel... Tök természetes dolog. Ha ennyire félsz, akkor még várj egy kicsit
2008. nov. 23. 19:24
4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak:ezt nem teljesen értem a srác volt akkor 22 amikor te 14?lécci válaszolj
kösy
2008. nov. 23. 20:13
5/5 anonim válasza:
ha verezni fogsz az a tehendo h letorolod es kesz ...de na haragud te le akarsz fekudni a paroddal es felsz attol hogy beegel?szerintem nem allsz meg teljesen keszen ra!varj vele meg egy csoppet mig ugy erzed hogy semmi sem lehet mar ego elotte mert te is szereted o is es elege ismered!ha ezek mind megvannak hidd el smemi sem lesz ego...en is ereztem mar igy de mikor mindent kezdemenyezet es gyengden hozzamert mar ugy ereztem smemi sem lehet ego elote hisz ha szeret akkro elfogad ugy ahogy vagyok....es a verzestol meg ne aggodj szerintem o is meg fogja erteni hogy ez termeszetes!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!