Csajok! Az utolsó három ciklusom vacakolt.6 Napja kicsit elkezdtem vérezni abbahagyta. Ma mintha megjött vna, de nem olyan intenzív, mint máskor. MI van ilyenkor? Van a világon még vki, akinek volt hasonló problémája? KÖszi előre is!
Szia!
Nekem az első terhességemnél megvolt a mensim, igaz csak 4 napig és inkább barnázás volt ... fel sem tűnt semmi tünet ... ahogy elmúlt, úgy éreztem, hogy a fáj a mellem és éjjel lázasnak érzetem magam ... egyik reggel teszteltem, csak úgy, hisz mensi után?! Stb ... azonnal pozitív lett!!! Sajnos a babó elment .... ennek bő egy éve és még azóta nem sikerült teherbe esnem újra :-( Ha bizonytalan vagy, csinálj egy tesztet, ha baba van, kimutatja akkor is, ha megvan! És menj orvoshoz mihamarabb!!!! Írj majd, h mi volt!
Nagyon köszönöm a választ!
Igazából, mi már 8 éve próbálkozunk, sikertelenül. 2 terhességem volt, de az egyik csak 7, a másik 9 hétig tartott. És az utolsó óta is közel 2 év telt el. Na, egyszóval kínlódunk. Sok mindent kipróbáltunk..., de ez lelkileg sem könnyű. Van olyan köztetek, akinek ilyen sok idő után simán lett, természetes úton babóca?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!