Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg vannak még olyan...

Tényleg vannak még olyan vonzó, igényes lányok, akik a keresztény vallás miatt várnak az első szexxel a házasságig?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 02:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan lánoyk akik várnak a szexszel a házasságig, de az nem függ össze azzal, h vonzóak és igényesek.

attól még mert nem szexel nem lesz igányesebb.

És attól, h szexel még lehet vonzó és igényes.

2010. júl. 28. 15:35
 12/18 A kérdező kommentje:

a vonzó és igényes alatt azt értettem, hogyha nem tudná róla az ember ezt a vallásosságát akkor akár egy plázap*csának is nézhetné valaki.

ezt a várok a szexszel a házásságig dolgot inkább az "apáca" jellegű csajokból tudnám kinézni, ezért is hihetetlen nekem, hogy egy szép, bulizós, vonzó, igényes lány ne éljen szexuális életet...

2010. júl. 28. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

utolso vagyok.

így már értem.

szerintem van néhány, bár nem tudom öket megérteni, de az ö dolguk.

2010. júl. 29. 15:01
 14/18 anonim válasza:
58%
Igen, vannak ilyen lányok, és lesznek is ilyenek.Én is szeretnék várni addig, sőt, elhatároztam, hogy én is várok házasságig.És szerintem egy lány sokkal vonzóbb egy pasi szemében, ha nem adja magát oda akárkinek.(persze a szerelem más dolog, és nem nézem le azokat akik házasság előtt elvesztik)
2010. júl. 31. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Remélem, létezik olyan férfi, aki megtartja a szüzességét házasságkötésig!

26L

2010. aug. 26. 18:49
 16/18 anonim válasza:
38%

Hát hogyne lenne olyan lány! Személy szerint nincs sok ismerősöm, de akik keresztények, fiatalok, nagyon szépek van egy csomó!

Amúgy meg az előző kommentelőknek: meg lehet nézni a szexuálisan felvilágosult társadalom lesújtó statisztikáit, meg a "felpróbálom" és a "házasság csak egy papír" korszellem eredményét: soha ennyi válás, soha ennyi abortusz, soha ennyi csonka családban felnőtt gyermek, soha ennyi depressziós, boldogtalan ember nem volt, mint napjainkban. Soha.

Lehet dönteni.

2011. dec. 12. 18:40
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

Én katolikus vagyok.Én Igényes, vonzó, bár tény, hogy nem vagyok bulizós de hugom pl. az, és ugyanúgy gondolkodik, mint én. Nem fekszem le senkivel házasságig, még a vőlegényemmel sem. Szerencsére találtam egy fiút, akit teljes szívemből szeretek, ás ugyanígy gondolkodik. Mondhattok akármit, hogy milyen hülye vagyok....én tudom, hogy ez a normális, a természetes. Az egyetlen út ahhoz, hogy boldogok legyünk, és nem a vallásom miatt, hanem egyszerűen, mert ez a normális, és nem az, ami manapság normálisnak van beállítva.

22/L

2012. aug. 20. 16:17
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
Bárcsak találnék ilyen lányt, mint kedves előttem válaszoló.
2012. aug. 20. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!