Szűz vagyok még. A hapsik tényleg nem bírják ki 3-4
hónapig szex nélkül?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok még, körülöttem már mindenki elvesztette a szüzességét viszont én megfogadtam hogy a pasi velem van megcsalásnál nélkül 3-4 hónapot csak akkor fekszem le vele - eddig mindegyik hapsi megcsalt. Mit csináljak? Ennyi nem bírnak magukkal a hapsik? Vagy aki igazán szeret az kibírja majd?
Aki szeret az ki fogja bírni, de aki hajlamos megcsalásra, teljesen mindegy mennyi ideig húzod a dolgot ígyis-úgyis megcsalhat, aki alapból olyan hogy nem csal meg, ha két hét után lefekszel vele akkor sem csal meg. Én a barátnőmmel első randi után feküdtem le először, nem csaltam meg soha 2,5 év alatt és nem is fogom.
2010. júl. 23. 09:28
13/27 anonim válasza:
a rejszológépesen jót röhögtem:D de végülis igaza van:D a maszturbáció többek között erre IS van:D kibírják ha akarják.
2010. júl. 23. 09:29
14/27 anonim válasza:
Ha egy fiú igazán szeretni fog és azt mondot Neki, hogy csak esküvő után aod oda magad akkor az kibírja!!! Hihetetlennek tűnhet, de 1000-ből 1 lány ilyen. (Monjuk az sem én vagyok. ) Én párommal 8 hónapig leveleztünk mire találkozhattunk (170 km volt a távolság) és kibírtuk mindketten azt is, és most is, hogy ne csaljuk meg a másikat és nem megerőltető, ha valaki szeret!
Nem érdekelt, hogy körülöttem ki szűz meg ki nem. Amelyik megcsalt Téged az megérdemelte, hogy otthagytad.
21/L
2010. júl. 23. 10:47
15/27 anonim válasza:
én fiú vok és 3 hónapig nem feküdtünk le a barátnőmmel...utána kezdtünk el sexelni ő is szűz volt
2010. júl. 23. 11:03
16/27 anonim válasza:
nem, 1 két hónap után lehet hogy szeretem, de még nem feküdnék le vele! Én már nem voltam szűz, és a mostani barátommal több mint 3 hónap után feküdtem le! Azóta több mint két éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást! Még ő kérdezte hogy biztos akarom e, pedig-megint hangsúlyozom, nem voltam szűz!!
2010. júl. 23. 11:48
17/27 anonim válasza:
2 éve bírom.19/F
2010. júl. 23. 13:02
18/27 anonim válasza:
08:07
"Milyen gáz már, hogy járok egy csajjal és akkor több hónapig csak magamnak verem ki. Akkor minek van a csaj?"
A nők nem szexrabszolgák!Nem azért vannak,hogy kiverjék a farkad..
2010. júl. 23. 18:02
19/27 anonim válasza:
Ha igazán szeret 1-2 évet is kibirna.
2010. júl. 23. 18:57
20/27 anonim válasza:
08:07 hát hozzállásod elég nem helyén való.. főleg nem egy szűz csajnak mondunk ilyet.. és hát szerintem ez egyáltalán nem így működik igenis igaza van a kérdezőnek, és ki kell tapasztalni,hogy nem csak egy lukvadász a csávó..
ne hagyd magad elbizonytalanítani ilyen kis marhák miatt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!