Szűz vagyok még. A hapsik tényleg nem bírják ki 3-4 hónapig szex nélkül?
Aki tényleg szeret, az kivárja, főleg, hogy 3-4 hónap egyáltalán nem irracionálisan sok idő.
Viszont nekem valahogy nem stimmel ez a hozzáállás, hogy "ha velem van 3-4 hónapot megcsalás nélkül", kicsit előíró jellegű. Szerintem inkább az lenne a helyes, hogy "ha már egy ideje együtt vagyunk és minden stimmel és készen állok rá". Egy kapcsolat nem úgy működik, hogy tételesen megfelel a barátod bizonyos előírásoknak, és akkor te automatikusan odaadod a megérdemelt bért. Az, hogy ne csaljon meg alapértelmezett, de azon kívül, hogy mikor érzed, hogy készen állsz, az nem egy objektív követelményrendszer eredménye.
De tényleg bocsi, hogy ezt szóvátettem, lehet véletlen ez a megfogalmazás, csak írtad, hogy többen megcsaltak, és gondoltam leírom, hogy ez feltűnt, hátha esetleg ebből vannak gondok.
3-4 hónap? Nem arról szó, hogy nem bírom ki ha szeretek valakit de hülyeségnek tartom. Egy párkapcsolat fontos része a szex. Minek várnál 4 hónapot? 1-2 hónap után el lehet dönteni, hogy szereted vagy nem.
Milyen gáz már, hogy járok egy csajjal és akkor több hónapig csak magamnak verem ki. Akkor minek van a csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!