16éves fiú és nem szűz. Ezért nem akar velem járni? Lényeg lenn.
14vagyok. nemrég megismertem egy fiút. nagyon helyes okos meg minden...megadta az msn-címét beszélgettünk és gyorsan szóba jött ez a szűz vagy nem szűz vagy kérdés. tudom hogy tetszem neki.már mondta...és azt mondta hogy lehetnék egy kicsit idősebb. amikor megkérdeztem hogy mért azt írta nem tudja. de szerintem a szex miatt. ő már csinálta és kevésnek tartja a 14et.. ez lehetséges?
és amikor megkérdeztem azt hogy mért zavarja rögtön nem válaszolt csak megkérdezte hogy elmennék-e vele egy buliba. kicsit messze van (16,3km)
ez a fiú elég fontos nekem.érdemes lenne elmenni?
arra gondolsz hogy húzzam egy kicsit...és ha télleg akar valamit vár??
zárójelbe:D néhány pasin nagyon átlehet látni...de van olyan is akin meg lehetetlen:D
hát. biztos nem akarok vele lefeküdni xd mondom. 14éves vagyok. nincs az a helyzet hogy mégis megtegyem:O a buli meg ilyen medencés cucc szóval nappal:O meg egyedül tuti nem mennék..mert nem mernék
én is csak néztem amikor megkérdezte hogy szűzvagyok e még:O
mert szerintem nem az a fontos egy "kapcsolatban" hogy ki szűz és kinem:O ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!