16éves fiú és nem szűz. Ezért nem akar velem járni? Lényeg lenn.
14vagyok. nemrég megismertem egy fiút. nagyon helyes okos meg minden...megadta az msn-címét beszélgettünk és gyorsan szóba jött ez a szűz vagy nem szűz vagy kérdés. tudom hogy tetszem neki.már mondta...és azt mondta hogy lehetnék egy kicsit idősebb. amikor megkérdeztem hogy mért azt írta nem tudja. de szerintem a szex miatt. ő már csinálta és kevésnek tartja a 14et.. ez lehetséges?
és amikor megkérdeztem azt hogy mért zavarja rögtön nem válaszolt csak megkérdezte hogy elmennék-e vele egy buliba. kicsit messze van (16,3km)
ez a fiú elég fontos nekem.érdemes lenne elmenni?
én 15 vagyok, a barátom 17, nálunkis szóbakerült a szűz nem szűz téma, azóta együtt is voltunk nyaralni, de nem akart semmit. én akartam, megkérdezte hogy biztos vagyok e benne, erre elbizonytalanodtam, megölelt, és azt mondta hogy semmi baj, megért. nagyon szeretem :)
ha sokat jelent neked menj el, ha akar valamit amit te nem vannak más emberek is, szólhatsz nekik hogy zaklat. vagy csak pofozd föl...
húú köszi a válaszokat:D azt hittem totál idiótának fogtok tartani a kérdés miatt és elkezd atömeg osztanix"d
na mind1
elég megnyugtatók a válaszok ..már amelyik: D de leitatni azt tuti nemfog:D és amúgy nagyon normális..csak lehet hogy perverz?:P
Lehetséges, hogy fiatalnak tart hozzá. A te döntésed, hogy elmész-e. Én azt javaslom h menjél el és nézd meg, hogy mit akar tőled.:) Persze butaságot ne csinálj..:)
Nem értem, miért lenne R*banc...? 14 évesen a lányok általában érettek, és ha készen áll rá akkor belemehet. Persze úgy ne menjen bele, hogy egy buliba veszíti el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!