Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljunk? Segítség...

Mit csináljunk? Segítség kéne, de léci csak normális válaszokat!

Figyelt kérdés
A barátommal már több, mint 2 éve együtt vagyunk, és most úgy érzem. hogy eljött az ideje, hogy lefeküdjünk. Én 18 éves vagyok, ő 20. Mindkettőnknek ez lesz az első alkalom, neki én vagyok az első barátnője, nekem pedig ő az első barátom, szóval még teljesen tapasztalatlanok vagyunk. Mit csináljunk az első alkalomkor hogy minden tökéletes legyen?
2010. júl. 20. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Grat, hogy 2 évig kibírtátok illetve nem kakodtátok el! Az elsőt sem szabad, szerintem jöjjön magától, mindig legyen nálatok gumi, hogy ne ez legyen már az akadálya, így bárhol vagytok egyedül (Náluk vagy Nálatok) nem lesz gond. És ez is szép, hogy mindkettőtöknek az elsők vagytok. Arra is figyeljetek, hogy akkor "essetek egymásnak" mikor biztos nem jön meg valaki a családból. :-)
2010. júl. 23. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Aranyosak vagytok :D Ha szeretitek egymást nem lehet gond.Ha érzed,hogy ott van melletted akkor jó :D
2010. júl. 23. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne arra törekedjetek hogy tökéletes legyen, "mint a filmekben". :) Szerintem tiszteletre méltó hogy szüzek vagytok, és 2 éve együtt vagytok!:) Nem akarlak megbántani, de két szűz úgysem tud összehozni egy tökéletes együttlétet. Elöbb ki kell tapasztalnotok egymást, ilyen téren is. Különben a legtapasztaltabbaknak sem alakul mindig minden tökéletesen.:) Remélem emlékezetes és kellemes lesz az első alkalom mind kettőtök számára!:) Figyeljetek oda nagyon egymásra, egymás testére és lelkére, és a kölcsönös odafigyelés már "fél siker". Az élvezet talán később nyer teret, elöbb tapasztaljátok ki egymást, aztán lehet kísérletezni és ügyeskedni:) Hajrá:)

17/L

2010. júl. 23. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!