Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljunk? Segítség...

Mit csináljunk? Segítség kéne, de léci csak normális válaszokat!

Figyelt kérdés
A barátommal már több, mint 2 éve együtt vagyunk, és most úgy érzem. hogy eljött az ideje, hogy lefeküdjünk. Én 18 éves vagyok, ő 20. Mindkettőnknek ez lesz az első alkalom, neki én vagyok az első barátnője, nekem pedig ő az első barátom, szóval még teljesen tapasztalatlanok vagyunk. Mit csináljunk az első alkalomkor hogy minden tökéletes legyen?
2010. júl. 20. 15:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
védekezzetek, és ne megszakitással.. ez a legfontosabb.. a többi már szinte csak ugy jön. :)
2010. júl. 20. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Bízzatok az ösztöneitekben. Erre nincs bevált recept, majd meglátod, hogy a legjobb rész kitapasztalni, hogy kinek mi a jó, főleg ha mindketten szüzek vagytok :)

Három dologra figyeljetek: védekezés, védekezés, védekezés.

2010. júl. 20. 15:07
 3/13 anonim válasza:

Ahogy az előző mondta! A védekezés a legfontosabb! :D

am meg: puszi puszi csók,csók.... ezután jön magától:D

2010. júl. 20. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Huhh,jó sokáig kibírtátok,2 éve együtt vagytok. Grat! :) Végre nem egy 2 hét után összefekvős párocska. :)

Amúgy tényleg védekezés a legfontosabb a többi jön magtól. :)

2010. júl. 20. 15:21
 5/13 eddy510 válasza:
Az ösztönök irányítanak titeket ne legyetek feszültek és figyeljetek egymásra.Az első mindig különleges és emlékezni fogtok rá örökké jó ha spontán történik nem előre megtervezve sok sikert
2010. júl. 20. 15:45
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz tökéletes!!!!!! Ügyetlenkedni fogtok meg minden szal ne várj csodát az egésztől...gyakoroljatoksokat később jobban fog menni
2010. júl. 20. 16:12
 7/13 G-Spot válasza:

Nem kell kapásból lehúzni mások szexuális kedvét, bár ami igaz, az első, mindig csalódás egy picit. De van olyan, akinek az első is nagyon jól sikerül.

A legfontosabb a bizalom a másik iránt, elfogadni ahogy van. Nem árt védekezni, mert ez szintén nagyon fontos. erre a célra a gumi, teljesen megfelel. Ne akarj lepedő akrobata lenni ahogy a filmekben láttad, mert az úgy sem te vagy! Az érintések, csókok, megmutatják vágyaid irányát, és utána már minden ösztönösen fog menni. Fő a türelem, az odafigyelés hiszen ez nem a lóverseny pálya. Meghittség, romantika és lehet is kezdeni.

2010. júl. 22. 14:19
 8/13 anonim válasza:
Ezek mind jó válaszok! De egyetek mézet is megnyugtat és felpörget! Hidd el sokkal jobb lesz utána!
2010. júl. 22. 15:44
 9/13 anonim ***** válasza:
18%
mennyetek ki az utcára, és a legelső bokort próbáljátok ki...ne védekezzetek
2010. júl. 22. 17:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért kiváncsi lennék, hogy a két utolsó milyen ember lehet...
2010. júl. 22. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!