Lányok! Lefeküdnétek Justin Bieber-el? Fiúk! És ti, Miley Cyrus-al?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 12:34
71/100 anonim válasza:
Egyikkel sem!!:-D Nem jön be Bieber!!!! ha férfi lennék meg Miley sem!!!!!!!! :(
72/100 rohamkolbász válasza:
ez a két név a kérdésben kik???? o.O
73/100 anonim válasza:
Nagyon nem jön be Justin! Szal nem!!
74/100 anonim válasza:
Justin 16 éves. Nem is gondolná az ember.
75/100 anonim válasza:
ha fiú lenne'k akkor Justin Bieber nana'
ha meg lány akkor Miley Cyrus jó lenne.
76/100 anonim válasza:
17 vagyok! lány justinnal nem feküdnék le! fiatalabb nálam híres és én nem szeretem a felhajtást plusszba jóval alacsonyabb mint én
77/100 anonim válasza:
JB ♥ nem feküdnék le vele amugy
79/100 anonim válasza:
ee, nem feküdnék (17/L) ha fiu lennék sztem Miley-vel sem...nm nagyon érdekelnek
80/100 anonim válasza:
J.B. undorító kis p*cs... mikor megláttam elsőnek a viván, elkapott a hányinger. ilyen kis 14-15éves kisp*cs*ket kapnak fel, h húú miylen jó hangjuk van, azt az egész egy macskanyávogás.
Miley meg beképzelt kis ribizli...és ha pasi lennék még bottal se nyúlnék hozzááá.. :////
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!