Lányok! Lefeküdnétek Justin Bieber-el? Fiúk! És ti, Miley Cyrus-al?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 12:34
51/100 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Am az utolsónak: Tudod a parkoló mellett (ahol múltkor találkoztál selena Gomez-zel) és puntosan 13:00-kor. Onann majd Miley irányít! :P
2010. júl. 19. 20:35
52/100 anonim válasza:
Ki az a Justin Bieber és Miley Cyrus???
24FF
53/100 A kérdező kommentje:
Ez most vicc akart lenni vagy tényleg nemtudod? XD
2010. júl. 21. 13:47
54/100 anonim válasza:
Justin Bieber-re azthittem elöször h lány, rossz b.zi :D L/14
55/100 A kérdező kommentje:
Jaja amikor meghalottam elöször a zenéjét megkérdeztem a barátnömtöl hogy miért hallgat Katy Perry-t hiszen ö utálja. Arra meg aztmondta hogy ez Justin Biieber. No, és azóta rajong mindenki ezért a bu*i gyerekér.
2010. júl. 21. 22:33
56/100 anonim válasza:
Szia 13:48-as vagyok.
Tényleg nem tudom kik azok akiről beszélsz...bár 24 éves vagyok, de gondolom valami "sztár" féleségek lehetnek.
A Justin az ff, a Milay-->lány??? (a hangzásából ítélne)
De tényleg gőzőm sincs
Akkor gyökér vagyok vagy "felvilágosulatlan???
58/100 anonim válasza:
koszos homár ez a hülyegyerek aki agyon van fényezve.. milyen nyávogos hangja van már?? ki a f*szom hallgatja ezt a búzát?
59/100 anonim válasza:
Justin Bieberrel? Ő már a 3 éves fangirlöket csinálgatja (pl. Cody (az most fiú vagy lány név?))
Miley Cyrus? Ha énekel töcsi közben
15/F
60/100 A kérdező kommentje:
XD Nagyok vagytok! XD Am a Justin Bieber egy "sztár" aki fiú. Igazából fogallam sincs hány éves de szerinktem csak most múlhatott el hangilag 8! XD A Miley Cirus meg egy lány aki szerintem 2,3 fokkal jobb mit a Bieber! XD
2010. aug. 20. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!