Nemsokára megtörténik az első, mit tegyek?
Szóval valószínű h nemsokára megtörténik az első, és kicsit izgulok, igazából csak azért mert első és a nagy izgalom miatt valószínű h nem fog sokáig tartani...leginkább ettől tartok..ha a bnőmnek lehet ez nem lesz jó...bár mindketten szüzek vagyunk..de nemtom.. Segítsetek létszi. Hülye válaszoktól kíméljetek! Köszi.
17/F
hát én is izgultam az első arma trip előtt de ne izgulj sikerülni fog, figyelj a hp-dra és amikor brewezel ne pánikolj és támadd közbe a bosst is mert meleezni fog és megöl én már haltam meg úgy, 3 brew 1 restore poti gondolom azt tudod, range prayerre figyelj:P na mindent tudsz, sok sikert! majd drukkolok h hilt jöjjön gl
16/F
he-he....
nem irja mi lesz.... csak annyit h az "elso"
ebbol nm lehet sokat megtudni...
szerencse h ep elmejuek is vannak itt nm mint te:P xD
nyugii!!! csak arra figyelj hogy nagyon óvatos legyél a csajszival, meg ne ilyedj meg ha nagyon vérzik!! biztos jóó lesz!! sok szeriit!!!
pusziii:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!