Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok barátom megujjazot...

Szűz vagyok barátom megujjazott és fájt, abba is hagyta de végig bugyiba voltam. De ha kezén maradt egy sperma? A szűzhártyán nem tud áthatolni ugye?

Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 08:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ha ennyire aggódsz vegyél tesztet csak ne itt pánikolj
2008. nov. 16. 09:49
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
LOL?
2008. nov. 16. 09:54
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézd...A szűzhűrtya tényleg nem egy fal,hanem egy vékony HÁRTYA, ami lyukas, így tud a mentruációs véred is távozni. Gondolom a barátod is be tudta dugni az ujját a hártya ellenére. (Ez kicsit a hüvelybemenet mögött helyezkedik el,nem ám több centi mélyen a hüvelyedben.)Ha lett volna az ujján sperma, és úgy ujjaz meg,akkor lenne egy kis esélye a teherbeesésnek.De te mondtad,hogy nem élvezett el. Persze előváladéktól is lehetsz terhes(bár erre is kicsi az esély), ha védekezés nélkül szeretkeztek,de itt behatolás nem történt.Tehát semmi okod az aggodalomra.Így biztos nem vagy terhes. Olvasgass még egy kicsit a témában,ezt nem kioktatás céljából mondom,hanem azért,hogy máskor ne kelljen ennyit idegeskedned.Ugyanis valószínüleg pont ettől késik a vérzésed.
2008. nov. 16. 10:01
 14/22 anonim válasza:
72%
sztem mondj le bármilyen szeretkezésről....nem vagy felkészülve
2008. nov. 16. 10:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

oO

ótejóég.. egy sperma.. figyelj, szerintem ez neked még nagyon-nagyon-NAGYON korai. olvasgass sokat ebben a témában, mert nagyon tájékozatlan vagy.

egyáltalán hogy került volna az ujjára sperma? mert ezt valahogy kihagytad..

mindenesetre fejezd be a hisztit, és nyugodj le.

nem vagy terhes, viszont amíg stresszelsz nem is fog megjönni egyhamar

2008. nov. 16. 12:52
 16/22 anonim válasza:

nem terhes vagy, hanem iszonyatosan sötét.

szerintem menj vissza általános iskola első osztályba, mert azon a szinten vagy...

2008. nov. 16. 14:41
 17/22 anonim válasza:

"de a nemiszervét nem dörzsölte hozzám meg nem ment el azt mondta"

azt mondta.. te jOO ég!!! elvileg neked kéne eljuttatnod a csúcsra... miattad menne el, tudnod kéne...

és nyugodj meg.. nem vagy terhes...

LOL xD

2008. nov. 16. 15:21
 18/22 anonim válasza:
nem vagy terhes ahoz több kell hogy terhes legyél!de attol hogy már a szűzhártyád nincs meg attol nem vagy terhes!
2008. nov. 16. 15:55
 19/22 anonim válasza:

szia!

megint a második válaszadó vagyok. írtál egy privit, amire válaszoltam, de még nem kaptam meg az msncímed. kérlek, privibe küld el az msncímedet! köszi.

/a 15 éves lány/

2008. nov. 16. 17:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Igazából ha volt az ujján előváladék vagy sperma akkor lehetsz terhes, de ennek nagyon negyon kicsi az esélye...a szűzhártyán simán "átjut2 egy sperma, mert az lukas...hisz a menstruációd is kijön valahogy...

legközelebb figyeljetek jobban..és tájékozódjál mielött ilyen dolgokba kezdesz

2008. nov. 17. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!