Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A határon túli magyar srácok...

A határon túli magyar srácok sokkal vonzóbbak számomra mint az itthoniak? Tényleg talpraesettebbek, vagy csak én látom így? (Bővebben lent. ) 19L

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy erdélyi sráccal, sokat beszélgettünk (személyesen, nem neten). Valahogy vonz magához, érdekel minden amit mesél, de "nem" a külseje miatt, egy teljesen átlagos srác ami rendben is van. Szívesen vagyok vele és borzasztóan érdekel, hogy benne tulajdonképpen két kultúra keveredik. Szeretem hallgatni a beszédét, kicsit tájszólása van és vicces mikor egyeztetjük a szavakat nálunk és náluk hogy is van... Az egész személyisége sokkal érettebb mint sokaknak itthon.

Az exem kárpátaljai magyar srác volt, benne is hasonlók vonzottak, de aztán a távolság miatt vége lett.

Lehet hogy csak én találkozom mindig ilyen srácokkal de sokkal talpraesettebbnek tűnnek, vannak céljaik és azért tesznek is. Mindketten tudják mit akarnak az élettől, és normálisan viselkednek a másikkal.

A környezetemben lévő srácok közül őszintén megmondom minimum a 90% nem ilyen. buliznak, isznak drogoznak cigiznek amíg össze nem esnek, váltogatják a barátnőket, semmi életcél, jó nekik otthon a szülők nyakán. Jövőről, tervekről beszélgetni velük kész öngyilkosság...

Vagy lehet, hogy csak azért gondolom így mert a határon túli srácokat "érdekesebbnek" látom?

2015. máj. 14. 09:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy az egyik félnek általánosító felszínes könnyű vérű rib. vagyok, csak mert feltettem egy ilyen kérdést. :D

Kiemeltem két fontosabb embert az életemből, és leírtam röviden a kérdés kedvéért. Nem általánosítok, ez a tapasztalatom. Lehet hogy nem egyezik meg a véleményünk, de akkor az a megoldás, hogy essünk neki a másik torkának és hordjunk el egy vadidegent mindennek akiről lövésed sincs, hogy milyen ember? Akkor ki is általánosít? Mindegy...

Nekem ők szimpatikusabbak voltak.

Nem élek drog tanyán sem, de tudják manapság hogy, hogy néz ki a korombeliek hétvégi bulija? eleget hallottam meg láttam róla, hogy egyen se akarjak ott lenni ... Akár belföld, akár külföld, igenis egyre kevesebb a normális érték rendel rendelkező, kiegyensúlyozott, talpraesett fiatal, és nem csak a FIÚK-ról beszélek.

2015. máj. 14. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!