Ausztraliaban elek, egy csinos magyar lanyt keresek magam melle tarsnak. Egy lanyt keresek aki csinos es szeretne kulfoldon elni. Akarsz kulfoldon elni?
Figyelt kérdés
Ha eltel mar valaha kulfoldon az elony hogy tudd nem vagy e honvagyos mert ez itt a vilag majdnem masik vege. Ha erdekes lehet irt privatba uzenetet...2015. ápr. 27. 15:24
1/10 anonim válasza:
Miért nem ott keresel valakit? Hogy várhatod el bárkitől is, hogy neten keresztül ismerkedtek és beáldozza az itteni életét és gyakorlatilag vaktába a préri közepére miattad?
2/10 anonim válasza:
Gyanús, hogy a kérdező már megkérdezte ugyanezt.
3/10 anonim válasza:
Van egy barátnőm, aki Ausztráliában él. Összehozzalak vele?
4/10 A kérdező kommentje:
Miert problema az hogy Magyar lanyt szeretnek magamnak nem kulfodit. Itt nem tul sok Magyar el. Nem is arrak gondoltam hogy 2 level utan kuldom a jegyet. :)
2015. ápr. 27. 15:36
5/10 anonim válasza:
Hány éves korig keresel nőt? Anyám mindig külföldre akart költözni. Ha komolyak a szándékaid összehozlak vele:)
6/10 A kérdező kommentje:
Jofejvagyam:)
max: 25
2015. ápr. 27. 15:57
7/10 Interferencia válasza:
Mennyi esélyt fűzöl ehhez, úgy mégis?
8/10 anonim válasza:
25 volt mikor én születtem. 22 évvel ezelőtt...De egész jó állapotban megmaradt:) Gondold át.
9/10 A kérdező kommentje:
Latom, nagyon sok raeros ember van itt :D
2015. ápr. 27. 16:02
10/10 anonim válasza:
Ember vagy szervkereskedő vagy? Nem félsz itt keresgélni? Elég szánalmas húzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!