Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Alkoholból nálatok mennyi a...

Alkoholból nálatok mennyi a tűréshatár?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Szinte soha nem iszok, 3-4 havonta egy sör vagy egy pohár bor. 20-as éveimben megittam az egész életrevaló mennyiséget.

35/F

2015. máj. 13. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:

egyszer mentem túl a határon akkor annyit és sokfélét ittam hogy fogalmam sincs még arról sem mennyit és önuralmam segített eszméletnél maradni.

de ez ritka egy ilyen erős embernél :))testileg és lelkileg is jöhetnek a körök

ha valamilyen üdítővel van keverve mondjuk kólával a whisky,lényegesen hamarabb odab*-asz.Mert víz helyett is azt isszuk

2015. máj. 13. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha egész este egyféle töményet iszom, amit szeretek is, azt kifejezetten jól bírom, elég sok lemegy komolyabb következmények nélkül, engem rendszerint a bor/sör/pezsgő az, ami az átlagnál jobban megüt, nálam erősen érvényesül, hogy a mennyiség is számít, nem csak a benne lévő alkohol. Elég könnyen spicces leszek, de ahhoz, hogy tényleg részeg legyek, utána még meglepően sokat kell innom, ez pedig elég szerencsés állapot, tekintve, hogy spicces/enyhén részeg lenni szeretek, de de durván berúgni nagyon nem.
2015. máj. 13. 22:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktam igazán inni, anélkül is van éppen elég bajom az életben. De nagy ritkán pl. egy sör, mondjuk azt is megérzem, de épp csak olyan szinten, hogy érzem, kering bennem valami szesz, ennyi elég is. Próbáltak rábeszélni többre is, de tudom, hogy nekem mennyi esik jól. Mondjuk megesett, hogy nők miatti bánatomban ittam itthon, akkor egy-egy feles lement esténként, de sajnos az sem segített felejteni.
2015. máj. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!