Lányok! Járnátok egy 170 cm magas pasival, vagy ez már alacsonynak számít nálatok? 21F
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 19:54
21/23 anonim válasza:
Férfi ismerőseimnek kb. fele ilyesmi magasság, úgy veszem észre, inkább a 180 feletti a ritkább. De én nem látom, hogy az alacsonyabbaknak gondja lenne a párkereséssel. Érted, a lányok úgyis többnyire még kisebbek.
Szóval ne hidd el, hogy mennyire szingliségre kárhoztat, még ha valaki agymosott ezt is sulykolja.
22/23 anonim válasza:
170cm-vel bőven az átlag alatt vagy (178cm). És persze ha sétálgatsz a szabadban, mit látsz? a 155-160cm-es nők mellett is 180-190cm-es férfiakat, mert számukra ott kezdődik egy férfi. Én is ilyen alacsony vagyok mint te 170cm és kész pokol emiatt az életem. Az összes jön a magassarkú dumájával, a kicsik meg a védelmi komplexusukkal.. max a nők 5-10%-nál lehet kis esélyed, de még bennük is ott van a magasabb jobb, amihez ösztönösen vonzódnak. 27/f.
23/23 anonim válasza:
Ha többet ér a külső mint a tartalom, akkor már rég baj van nálad,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!